AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump taie în carne vie. A ordonat desfiinţarea formaţiunilor împotriva rasismului

Donald Trump taie în carne vie. A ordonat desfiinţarea formaţiunilor împotriva rasismului

Donald TrumpSemnalul dat de Trump susținătorilor săi: ”Amintiţi-vă ziua asta pentru totdeauna!”

După protestele anti-rasism care au zdruncinat întreaga țară, președintele american Donald Trump a luat o decizie radicală.

El a ordonat desființarea formațiunilor împotriva rasismului din administrația federală.

Despre acestea Trump a spus, vineri, la Casa Albă, că ar face o „propagandă de divizare şi antiamericană”.

Donald Trump nu a mai ținut cont că se află în plină campanie prezidențială și măsura ar putea să-i afecteze imaginea, mai ales că încă mai există puternice tensiuni pe tema rasismului

„Potrivit unor informaţii de presă, angajaţilor administraţiei li s-a cerut să participe la o instruire unde li se spune că ‘practic toate persoanele albe contribuie la rasism’, unde li se cere să spună că ‘beneficiază de rasism'”, a declarat Casa Albă într-un comunicat.

„În unele cazuri, aceste instruiri au mers atât de departe încât să afirme că rasismul îşi are rădăcinile în convingerea că America este o ţară a oportunităţilor sau că locurile de muncă ar trebui acordate persoanelor celor mai calificate”, adaugă textul preşedinţiei.
Donald Trump, nu va lăsa America la mila „şnapanilor”

Administraţia prezidenţială a primit ordin „să se asigure că agenţiile federale încetează să mai folosească dolarii contribuabililor pentru a finanţa aceste şedinţe de propagandă de divizare şi antiamericane”, se adaugă în comunicat.
Reamintim că, după moartea afroamericanului George Floyd sub genunchiul unui poliţist alb din Minneapolis la sfârşitul lunii mai, în toată țara au izbucnit mișcări de protest împotriva rasismului şi violenţelor poliţiei.

Donald Trump a spus de mai multe ori în Campania electorală, că nu va lăsa America la mila „şnapanilor” de extremă stânga şi a altor „terorişti din interior” în cazul victoriei adversarului său democrat Joe Biden.

Donald Trump era binecunoscut americanilor ca om de afaceri și vedetă TV, când a reușit o victorie-surpriză în alegerile din 2016, fiind candidatul Partidului Republican. Acum, el caută să câștige al doilea mandat ca președinte al SUA, într-un an electoral marcat de pandemie și de tulburări interne, potrivit agerpres.ro .

author avatar
Eli Dan Davidescu
442 afisari

5 COMENTARII

  1. Foarte bine, bravo, Trump! Sunt foarte mulți albi uciși de negri și ăștia din urmă – nemaivorbind de ” democrații ” sulii – nu suflă o vorbă. Nu sunt rasist dar când treaba pute e bine să o spunem.

  2. Sa avem grija cu „corectitudinea politică „. Aproape a pus America pe butuci, doar Trump mai rezistă. Si la noi sunt unii care canta la cobza „identității de gen” si altor baliverne anarho-comuniste.

  3. Tacanitul asta doar se vede,a bulversat pur si simplu America.Atata haos,dezbinare,ura,ca acum, nu a fost in America niciodata.Si Tacanitul,adeptii lui plini de ura,pun paie pe foc zi de zi.Pe vremea cand KKK-anul era la apogeu,parea o joaca de copii.Dar are si el un „merit incontestabil”,”a redat America americanilor”.Le-o furasera ungurii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger