AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, socru mic în toiul alegerilor din SUA! Fiica sa cea...

Donald Trump, socru mic în toiul alegerilor din SUA! Fiica sa cea mică s-a măritat. Cine e ginerele fostului președinte american

donald trumpDonald Trump, socru mic în toiul alegerilor din SUA! Fiica sa cea mică s-a măritat. Cine e ginerele fostului președinte american

Donald Trump și-a condus fata cea mică la altar. Tiffany s-a căsătorit sâmbătă, cu miliardarului Michael Boulos, la reședința fostului președinte din Florida, Mar-a-Lago.

Tiffany, în vârstă de 29 de ani, a arătat ca o adevărată prințesă într-o rochie albă cu aplicații strălucitoare, semnată Elie Saab, părul ondulat și cercei cu diamante.

Nunta a avut loc în Florida

De asemenea, și mama miresei, dar și domnișoara de onoare, Ivanka, au purtat ținute de la același designer, scrie dailymail.co.uk.

Evenimentul a început la ora locală 17.00, Tiffany Trump fiind condusă la altar de către tatăl său.

Donald Trump a purtat un costum de culoare neagră elegant. Ulterior, fostul președinte s-a așezat alături de soția sa, Melania, și fiul lor, Barron.

Ginerele lui Trump, un magnat din Houston

Potrivit publicației PEOPLE, logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză și s-a născut în Houston, Texas.

Când era mic, familia lui s-a mutat în Nigeria, unde părinţii săi dețin un conglomerat de mai multe miliarde de dolari și un portofoliu mare de companii active în diverse sectoare din peste 10 țări din Africa de Vest.

Tatăl său, Dr. Massad Boulos, este cel care conduce de la distanţă companiile, iar mama sa, Sarah Boulos, este fondatoarea Societății pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN), care se prezintă ca o „destinație unică pentru arta spectacolului, dans, teatru, muzică și arte vizuale” .

author avatar
Andreea Vlad