AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump și-a găsit un nou job! Fostul președinte al SUA a...

Donald Trump și-a găsit un nou job! Fostul președinte al SUA a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor

Donald TrumpDonald Trump și-a găsit un nou job! Fostul președinte al SUA a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor

Donald Trump și-a găsit de lucru după ce a părăsit Casa Albă. Fostul președinte american a comentat meciul de box dintre Evander Holyfield și Vitor Belfort.

Meciul demonstrativ s-a desfăşurat la Seminole Hard Rock Casino din Hollywood (Florida), deşi trebuia să aibă loc iniţial în California. Responsabilii boxului din acest stat nu au autorizat organizarea acestora la arena Staples Center din Los Angeles.

Susţinerea lui Donald Trump, primit cu ovaţii de public, nu i-a fost suficientă lui Evander Holyfield. Fostul campion mondial de box a suferit o înfrângere umilitoare la revenirea sa în ring, după zece ani, fiind învins prin KO tehnic în prima repriză de luptătorul brazilian de arte marţiale mixte Vitor Belfort, sâmbătă seara în Florida.

Donald Trump l-a făcut idiot pe președintele Joe Biden

Fostul lider de la Casa Albă a comentat meciul împreună cu fiul său, Donald Trump Jr. Meciul comentat de Donald Trump a coincis cu împlinirea a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie și este recunoscut ca o luptă profesionistă, nu ca o demonstrație.

Fostul preşedinte republican al SUA a denunţat sâmbătă, într-un mesaj video înregistrat pentru a marca 20 de ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie, “incompetenţa” lui Joe Biden. Trump a afirmat că modul în care Joe Biden a gestionat retragerea trupelor americane din Afganistan l-a făcut pe acesta „să pară un idiot”.

După ce a adus un omagiu curajului pompierilor, poliţiştilor şi echipelor de salvare în acea zi, Donald Trump a criticat vehement acţiunile succesorului său democrat la Casa Albă şi modul în care s-a sfârşit cel mai lung război al SUA, declanşat după atacurile Al-Qaida din 11 septembrie 2001, soldate cu aproape 3.000 de morţi.

author avatar
Andreea Vlad