AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump s-a întors la Washington. Fostul președinte vrea din nou la...

Donald Trump s-a întors la Washington. Fostul președinte vrea din nou la Casa Albă

donald trumpDonald Trump, socru mic în toiul alegerilor din SUA! Fiica sa cea mică s-a măritat. Cine e ginerele fostului președinte american

Fostul președinte Donald Trump s-a întors marți la Washington, fiind prima sa apariție publică în capitala SUA de când președinția sa s-a încheiat cu rușine, după ce afirmațiile sale false că ar fi câștigat alegerile din 2020 au culminat cu insurecția mortală din 6 ianuarie 2021.

Donald Trump se pregătește să susțină un discurs la summitul Institutului de politică America First, la Washington, după încheierea unei serii de audieri publice ale Comisiei parlamentare de anchetă „6 ianuarie”, cu privire la luarea cu asalt a Capitoliului.

Donald Trump intenționează să candideze din nou

Anunțând o nouă candidatură prezidențială, Trump a revenit la temele sale preferate: declinul american și imigrația ilegală, descriind SUA ca „mergând în iad”.

Vorbind într-o scurtă plimbare de locul unde susținătorii săi au atacat poliția în timpul revoltei de la Capitoliu, Trump a spus că America este „acum o groapă criminală”, conform thenationalnews.com.

„Țara noastră se va duce în iad, se va duce în iad foarte repede”, a spus el. „Trebuie să facem o treabă grozavă în 2024”, a spus el. — „Și cred că o vom face.”

Întoarcerea fostului președinte la Washington urmează unei săptămâni de audieri extraordinare susținute de o comisie a Camerei Reprezentanților SUA care investighează atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului, unde susținătorii fostului președinte au luat cu asalt clădirea pentru a opri certificarea rezultatelor alegerilor din 2020.

Trump nu și-a pierdut susținătorii

Fostul președinte încă mai are susținători în rândul cetățenilor americani, care sunt dispuși să-l voteze la o posibilă candidatură pentru alegerile prezidențiale.

Directorul de comunicații al Institutului de politici America First, Marc Lotter, a declarat că Trump este în continuare liderul mișcării.

„El este cel mai mare nume. El este vizionarul din spatele multor politici care l-au făcut ales la Casa Albă. Și când te uiți la ce se întâmplă în America chiar acum, atât de mulți oameni cer înapoi acest tip de conducere politică. Ei vor benzină ieftină, salarii în creștere, piețe de valori în creștere și nu ceea ce avem acum.”, a mai precizat directorul de comunicații al Institutului de politici America First.

author avatar
Andreea Vlad
444 afisari

9 COMENTARII

  1. Pana in 2024 nu mai ramane nimic…se alege praful.Cine a pus presedinte mumiaBideu a stiut bine ce face…
    Dar exista si partea plina a paharului-cu ocazia asta multi smekerasi de carton vor intra la apa.Bye bye wallstreet…bye bye rockefeller…bye bye globalist swamp

  2. Trump, o puslama Ruseasca, brichsit in Rusia,cu borcanul cu miere, primit bani pe acoperite-lea la Trump Tower in Canada, el va scoate SUA din NATO, si adio Nato exact ce-si doreste rusul, e simplu, numai ca nu -i suficient sa privesti, daca nu vezi.

    • Trump a deranjat o gramada de globalisti….deci trebuie gasit nod in papura.Dar satanistii lui Soros sunt super-cinstiti ,numai pedofilie,afaceri cu virusi,escrocherii la bursa,spalatorie de bani in toate locurile posibile.
      Toti presedintii USA de dupa1990 au fost santajati de Soros cu pedofilia,la fel si monarhia britanica,olandeza.Clinton a demisionat instant cand i s-a aratat pisica.Toti care pupati in cur satanistii munciti degeaba…se stie totul

  3. Trump este un patriot si sustinuti de americanii adevarati ,iar acest putregai expirat Bidon a distrus Amerlica si v a distruge si Europa in interesul Diavolului expirat Soros

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger