AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump s-a dezlănţuit, la Washington: "Vor să vă îndoctrineze copiii în...

Donald Trump s-a dezlănţuit, la Washington: „Vor să vă îndoctrineze copiii în şcoli, e un asalt asupra democraţiei” (VIDEO)

donald trumpDonald Trump s-a dezlănţuit, la Washington: "Vor să vă îndoctrineze copiii în şcoli, e un asalt asupra democraţiei"

Încă preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump a susţinut un speech, miercuri seară, la Washington, în stilul său caracteristic.

Cel care a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Joe Biden a repetat că procesul electoral din noiembrie a fost fraudat şi că, de fapt, el ar trebui să rămână la Casa Albă.

Donald Trump a decalarat din nou democraţia Americii a fost pusă în pericol, precizând că poporul de peste Ocean ar fi manipulat.

De câte ori scriu pe Twitter, chiar dacă e corect, sunt cenzurat. E foarte greu să distribui un mesaj. Twitter sunt răi, toţi sunt răi. Dacă vreţi să trimiteţi un mesaj pe Social Media, te cenzurează. Ar trebui să fie ilegal aşa ceva.

E timpul pentru cei puternici! Vor să vă îndoctrineze copiii la şcoală, le spun lucruri care nu sunt adevărate. E un asalt asupra democraţiei, iar oamenii trebuie să ia atitudine.

În urmă cu 2 luni, a fost un marş de susţinere pentru mine la Washington.

Nu eu le-am spus să iasă în stradă, ei mi-au recunoscut victoria. Au fost zeci de mii de voturi nelegitime recunoscute ca fiind valide„, a declarat Donald Trump la Washington.

Trump s-a rugat disperat de Pence să răstoarne rezultatul alegerilor

Washington DC, capitala federală a Statelor Unite, a mobilizat Garda Națională pentru a-i asista pe polițiști dacă va fi nevoie în timpul protestelor plănuite de susținătorii lui Donald Trump înainte și în timpul procedurii de validare în Congres a victoriei lui Joe Biden.

Cu câteva ore înainte de acest eveniment, Donald Trump s-a rugat de Mike Pence, într-un nou mesaj pe Twitter, să blocheze procesul și să răstoarne de unul singur rezultatul alegerilor, deși acest lucru nu este posibil constituțional și legal.

Statele vor să își corecteze voturile, despre care știu că sunt bazate pe iregularități și fraudă, iar procesul corupt nu a primit aprobarea legislativelor.

Mike Pence nu trebuie decât să le trimită înapoi către state ȘI CÂȘTIGĂM. Fă-o, Mike, acesta este momentul pentru curaj extrem!”, a scris Trump pe Twitter.

author avatar
Andrei Ștefan