AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump s-a DEZLĂNŢUIT înainte de alegeri. Îl dă afară pe omul...

Donald Trump s-a DEZLĂNŢUIT înainte de alegeri. Îl dă afară pe omul care i-a şoptit mulţi ani în ureche!

Donald TrumpDonald Trump s-a DEZLĂNŢUIT înainte de alegeri. Îl dă afară pe omul care i-a şoptit mulţi ani în ureche!

Donald Trump, actualul preşedinte american, ia serios în calcul să-l concedieze pe imunologul Anthony Fauci. De ce? Pentru că aşa i-a strigat mulţimea adunată la un miting în Florida. Iar liderul de la Casa Albă a lăsat de înţeles că se conformează.

Astfel, Trump a ameninţat luni că l-ar putea concedia pe imunologul Anthony Fauci, după ce mulţimea adunată la un miting în Florida i-a strigat „dă-l afară pe Fauci!”, iar el i-a răspuns ”nu spuneţi nimănui, dar lăsaţi-mă să aştept un pic până după alegeri„.

Unde s-a rupt relaţia Trump – Fauci?

Respectatul imunolog a criticat strategia Guvernului Trump în gestionarea intensificării epidemiei covid-19, ceea ce l-a costat un contraatac al Casei Albe, care îl acuză că vrea să-l fragilizeze pe preşedintele-candidat, conform news.ro.

Mult timp cel mai vizibil consilier al şefului statului în domeniul pandemiei covid-19, dr. Fauci a apreciat, într-un interviu acordat ziarului The Washington Post (WP) publicat sâmbătă, că Statele Unite ”nu ar fi poziţionate mai rău” în a face faţă accelerării numărului cazurilor de covid-19.

Trump are acum un nou favorit

Preşedintele Statelor Unite l-a înlocuit pe Anthony Fauci cu neuroradiologul Scott Atlas. Acesta din urmă s-a arătat favorabil favorabil unei redeschideri largi a societăţii americane şi nu unei consolidăria măsurilor de prevenţie. „Brusc, el nu a mai vrut să ne asculte mesajul, pentru că nu corespundea cu ceea ce vor ei să facă”, declară Fauci, precizând că nu a mai stat de vorbă cu preşedintele de mai multe săptămâni.

În SUA, peste 9 milioane de oameni au fost infectaţi cu COVID-19

Medicii din SUA se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimii peste 100 de ani. Statele Unite au întregistrat un nou bilanț zilnic record și au trecut de 9 milioane de cazuri depistate în total. Peste 101 mii de noi îmbolnăviri în 24 de ore au fost raportate vineri, iar bilanțul deceselor a trecut de 235.000. De exemplu, Statele Unite au înregistrat vineri un ”record” de cazuri în 24 de ore, de peste 94.000 de contaminări şi aproape 1.000 de morţi din cauza covid-19.

author avatar
Andrei Ștefan
649 afisari

5 COMENTARII

  1. Doctor,medicu Fauci e angajat la statul american din anul 1984! Vreau sa înțeleg, cum ăștia nu mai ies niciodata la pensie?? Fauci e nascut in 1940 in data de 24 decembrie in ajunul Crăciunului la New York, deci are 79 de ani-80 fara o lună jumate!! Nu ar fi trebuit sa se pensioneze la 60-65 de ani?? Sau este intro functie cheie ce face jocul/interesele democratilor și al plutocratiei americane, și trebuie ținut pe post ca Papa de la Roma pînă la moarte? Trump trebuia sa-l schimbe imediat ce a venit la putere, să-și aduca echipa lui de la început!

  2. Ehee mai bine s-ar da el afara,ar scapa Casa alba de un ticnit. Zi de zi ii agita si-i prosteste in fata pe americani. Uitati-va la el ce mimica ce gesturi de smucit are. A facut America de ras si a adus-o la sapa de lemn.Nu mai vorbim de infectati si de morti,e campion.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger