AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, pus la ZID după ce a luat cina cu Kanye...

Donald Trump, pus la ZID după ce a luat cina cu Kanye West. Ce i-a enervat chiar şi pe fanii fostului preşedinte american

Donald Trump, pus la ZID după ce a luat cina cu Kanye West. Ce i-a enervat chiar şi pe fanii fostului preşedinte american

Donald Trump a călcat din mou pe bec. Cel puţin, asta din perspectiva contestatarilor săi de la Casa Albă, însă nici fanii omului de afaceri nu sunt aşa încântaţi de cea mai recentă gafă a lui.

Fostul preşedinte american cu rapperul Kanye West şi cu un adept al supremaţiei albilor, Nick Fuentes.

Trump s-a apărat imediat pe Truth Social

Îngrijorat de imaginea sa, pentru că are de gând să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă, Donald Trump s-a apărat imediat pe reţeaua sa de socializare, Truth Social.

A dat asigurări că masa a fost ”rapidă” şi ”fără poveşti”. Întâlnirea a avut loc săptămâna aceasta la reședința lui Trump din Mar-a-Lago.

Kanye West, care îşi spune Ye, se află în centrul unei serii de controverse, între altele din cauză că a publicat pe reţele de socializare declaraţii denunţate drept antisemite.

”Intoleranţa, ura şi antisemitismul nu au ce căuta în America, inclusiv la Mar-a-Lago”, a denunţat un purtător de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates.

A fost contestat şi de apropiaţi

Denunţări au apărut inclusiv în tabăra lui Trump. ”Orice întrevedere, chiar şi de curtoazie, cu un antisemit ca Kanye West şi o scursură ca Nick Fuentes este inacceptabilă”, şi-a exprimat regretul fostul ambasador al lui Trump în Israel, David Friedman.

”Vreau să-i spun prietenului meu Donald Trump că el valorează mai mult de-atât”, a declarat el.

Donald Trump spune că s-a ”înţeles foarte bine” cu Kanye West şi că acesta nu a făcut ”nicio declaraţie antisemită”. Magnatul în domeniul imobilizar a precizat că rapperul ”a apărut cu trei prieteni de-ai săi despre care nu ştiam nimic”.

author avatar
Andrei Ștefan