AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump nu se lasă: pleacă de la Casa Albă, dar nu...

Donald Trump nu se lasă: pleacă de la Casa Albă, dar nu oricum! Cu zborul Air Force One spre Florida

donald trumpDonald Trump nu se lasă: pleacă de la Casa Albă, dar nu oricum! Cu zborul cu Air Force One spre Florida

Donald Trump va părăsi Washingtonul în zorii zilei de miercuri, cu câteva ore înaintea ca succesorul său, Joe Biden, să-și preia oficial mandatul.

Donald Trump, care încă nu l-a felicitat pe rivalul său democrat pentru câştigarea alegerilor, nu va fi prezent la ceremonia de învestire a noului președinte.

Trump se va muta la Palm Beach, Florida

Donald Trump ține să nu părăsească Washingtonul în calitate de fost preşedinte, așa că se va deplasa, miercuri în zori, înainte cu câteva ore de încheierea oficială a mandatului, la luxosul său club Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, acolo unde intenţionează să se instaleze.

În felul acesta, el va putea pleca cu elicopterul din grădina Casei Albe și va decola spre Florida de la baza militară Andrews, Maryland, pentru ultimul său zbor la bordul Air Force One, aeronava prezidențială.

Trump nici nu vrea să audă de învestirea lui Joe Biden

Câţiva consilieri ai Casei Albe intenţionează să lucreze pentru Trump în Palm Beach, în timp ce fostul magnat imobiliar va încerca să îşi păstreze influenţa în Partidul Republican.

Unii consilieri l-au îndemnat pe preşedinte să-l primească pe Biden la Casa Albă, înainte de Ziua Învestirii, dar nu a existat niciun semn că Trump ar fi dispus să facă acest lucru, a spus un oficial al administraţiei.

Joe Biden, învestit cu Aramata

Capitala federală americană a ajuns însă de nerecunoscut, transformându-se într-o adevărată fortăreață după violenţele de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Echipa lui Joe Biden şi primarul din Washington, Muriel Bowser, au cerut americanilor să evite centrul Washingtonului şi să urmărească ceremonia de inaugurare online sau la televizor.

Noul preşedinte al SUA va fi învestit la Casa Albă în prezenţa Armatei, care-l va păzi de eventuale proteste organizate de susţinătorii lui Trump.

author avatar
Andrei Ștefan
539 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce-aveti cu el domne,n-o fi avand bani de tramvai,si-atunci cu ce sa mearga,cu senilata ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger