AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, mesaj din spital. Ce a ales să transmită președintele american...

Donald Trump, mesaj din spital. Ce a ales să transmită președintele american – VIDEO

Președintele american a apărut în fața obiectivului camerei purtând un sacou beumarin și renunțând la cravată (sursa foto: captură video)

Liderul de la Casa Albă a făcut o primă declarație după internarea în spital, ulterior confirmării sale cu noul coronavirus. Mesajul video a fost postat pe contul oficial de Twitter al lui Donald Trump.

Începând prin a mulțumi cadrelor medicale de la Centrul Walter Reed, unde a fost dus cu un elicopter, la mai puțin de 24 de ore de la aflarea rezultatului pozitiv la testul COVID, președintele american a mărturisit cum se simțea la momentul la care a ajuns la spital. ”Am venit aici, nu mă simțeam prea bine. Mă simt mult mai bine acum”, poate fi auzit spunând Donald Trump în mesajul său.

Liderul de la Casa Albă (74 de ani) a adus în discuție campania electorală, știut fiind faptul că aspiră la un nou mandat. ”Lucrăm din greu pentru a mă recupera. (…) Cred că mă voi întoarce curând şi abia aştept să termin campania aşa cum am început-o”, a completat președintele american.

”Vreau să vă spun că încep să mă simt bine”, a mai afirmat Trump. ”Cred că acesta va fi adevăratul test. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele câteva zile”, a adăugat liderul de la Washington.

Donald Trump a făcut, totodată, referire la starea soției sale, Melania Trump, care a rămas la Casa Albă după depistarea pozitivă cu COVID-19. ”Prima noastră Doamnă se descurcă foarte bine. Melania m-a rugat să spun ceva în legătură cu respectul pe care îl are pentru țara noastră, dragostea pe care o are pentru țara noastră. Și amândoi suntem bine. Melania chiar se descurcă foarte bine”, a susținut Trump.

De altfel, președintele Statelor Unite a ales să transmită un mesaj video, pe aceeași rețea de socializare, și până să plece către centrul medical. DETALII AICI.

157 afisari

2 COMENTARII

  1. Da si pe noi , mancurtii spalati pe creier ( pleonasm ) din Transnistria !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger