AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump joacă DUR în campania prezidenţială. Ultima mişcare e istorică. I-a...

Donald Trump joacă DUR în campania prezidenţială. Ultima mişcare e istorică. I-a luat pe toţi prin surprindere

Donald TrumpDonald Trump joacă DUR în campania prezidenţială. Ultima mişcare e istorică. I-a luat pe toţi prin surprindere

Actualul preşedinte american a făcut, în campania prezidenţială, o mişcare la care nu se aştepta nimeni: a refuzat să participe la o dezbatere cu contracanditatul său, Joe Biden.

Comisia pentru dezbateri prezidenţiale a anulat vineri cea de-a doua dezbatere dintre Donald Trump şi Joe Biden. Trump a refuzat să participe la o dezbatere virtuală. Această Comisie anunţase, joi, că din cauza faptului că preşedintele Donald Trump a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dezbaterea programată să aibă loc la Miami va trebui să se ţină virtual, cu cei doi candidaţi aflaţi în locaţii separate. Liderul de la Casa Albă a respins din start ideea.

Cele două echipe de campanie au încercat, apoi, să găsească o dată pentru o dezbatere fizică, dar nu s-au pus de acord. Biden chiar a afirmat că „nu Trump face programul, ci Comisia de dezbateri„. Prin urmare, o viitoare întâlnire faţă în faţă Trump-Biden, încă n-a fost bătută în cuie. Donald Trump este acum în discuţii pentru o apariţie televizată la NBC în locul dezbaterii de joi.

O altă dezbatere din SUA a fost şi ea anulată

O dezbatere în care trebuiau să se confrunte senatorul republican Lindsey Graham, candidat la propria succesiune, şi rivalul său democrat a fost anulată vineri, pentru că acest important aliat al preşedintelui Donald Trump a refuzat să se teste la COVID-19, conform Agerpres. După anunţul că Donald Trump a fost testat pozitiv, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, Lindsey Graham a fost supus unui test, cu rezultat negativ. Cum s-a rezolvat problema? În cele din urmă, cei doi candidaţi au acordat separat un interviu de 25 de minute pentru un post local de televiziune.

author avatar
Andrei Ștefan