AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre...

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să funcţioneze în favoarea lui, în campania electorală.

De aceea, omul de afaceri crede că poza respectivă îl face mai „atractiv” pentru electoratul de culoare din SUA.

Trump, mândru de „mug shot”

Trump a spus că electoratul de culoare din SUA a „acceptat” fotografia sa judiciară mai mult decât oricine.

Am fost acuzat pentru nimic, pentru ceva care nu înseamnă nimic. Au făcut-o pe motiv că ar fi interferență electorală (implicarea în acțiunile insurecționiste din timpul asediului Capitoliului – n.r.), apoi m-au acuzat a doua oară, apoi a treia și a patra oară.

Și mulți oameni au spus că de-aia mă plac ei („Black people” a spus Trump, în engleză) pe mine, pentru că am fost atât de discriminat și mă văd ca pe o persoană discriminată”, a declarat Trump.

Poza, realizată într-o închisoare din Georgia

Fotografia judiciară a fostului preşedinte american Donald Trump a fost făcută în timpul scurtei sale şederi într-o închisoare din Georgia, când a fost inculpat pentru presiunile electorale din 2020.

Instantaneul istoric, în care miliardarul apare cu faţa posomorâtă şi sprâncenele încruntate, este prima fotografie judiciară a unui fost preşedinte american.

Eliberat pe o cauţiune de 200.000 de dolari, fostul preşedinte american a părăsit rapid închisoarea din Atlanta într-un convoi şi în condiţii de înaltă securitate.

Fostul preşedinte a mai fost măsurat şi cântărit, cu prilejul realizării celebrei „mug shot”.

author avatar
Andrei Ștefan