AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american - VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american – VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american - VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american – VIDEOLiderul american, despre care s-a aflat recent că a fost testat pozitiv cu COVID-19, a fost dus de la Casa Albă, cu un elicopter, la Centrul Medical Militar Național Walter Reed.

Îmbrăcat într-un costum bleumarin și purtând o mască neagră, Donald Trump a urcat în elicopterul militar care l-a transportat la unitatea medicală. Nu a făcut declararații, dar a făcut un semn cu degetul, menit să transmită că lucrurile sunt în ordine.

Până să plece către centrul medical, Trump a transmis un scurt mesaj video, postat pe pagina sa de Twitter, în care a anunțat că va merge la spitalul Walter Reed. ”Cred că sunt foarte bine, dar ne vom asigura că lucrurile merg bine”, a fost auzit spunând liderul american. ”Prima Doamnă este foarte bine”, a completat Donald Trump, care a mulțumit tuturor ”pentru sprijinul extraordinar”.

Conform datelor făcute publice de medicul lui Trump, acesta din urmă era, vineri după-amiază, ”obosit, dar cu moralul bun”.

Din câte a anunțat Casa Albă, soția liderului american are ca simptome o tuse ușoară și dureri de cap.

Președintele american a fost dus la spital la mai puțin de 24 de ore de când se aflase că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, la fel ca și soția sa, Melania, și că ambii vor intra în carantină.