AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american - VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american – VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american - VIDEO

Donald Trump, dus cu elicopterul la spital. Mesajul președintelui american – VIDEOLiderul american, despre care s-a aflat recent că a fost testat pozitiv cu COVID-19, a fost dus de la Casa Albă, cu un elicopter, la Centrul Medical Militar Național Walter Reed.

Îmbrăcat într-un costum bleumarin și purtând o mască neagră, Donald Trump a urcat în elicopterul militar care l-a transportat la unitatea medicală. Nu a făcut declararații, dar a făcut un semn cu degetul, menit să transmită că lucrurile sunt în ordine.

Până să plece către centrul medical, Trump a transmis un scurt mesaj video, postat pe pagina sa de Twitter, în care a anunțat că va merge la spitalul Walter Reed. ”Cred că sunt foarte bine, dar ne vom asigura că lucrurile merg bine”, a fost auzit spunând liderul american. ”Prima Doamnă este foarte bine”, a completat Donald Trump, care a mulțumit tuturor ”pentru sprijinul extraordinar”.

Conform datelor făcute publice de medicul lui Trump, acesta din urmă era, vineri după-amiază, ”obosit, dar cu moralul bun”.

Din câte a anunțat Casa Albă, soția liderului american are ca simptome o tuse ușoară și dureri de cap.

Președintele american a fost dus la spital la mai puțin de 24 de ore de când se aflase că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, la fel ca și soția sa, Melania, și că ambii vor intra în carantină.


299 afisari

6 COMENTARII

    • Nu va muri Trump de covid chiar daca a fost intenționat infectat. Este obez, și covidul se manifesta,are simptome mai grave la obezi,diabetici,etc.Dar cred ca va trece cu bine peste boala asta și va cîștiga alegerile din nou pt. 4 ani!

  1. Sînt lucruri care ne scapă,nouă, oamenilor de rînd. Eu, unul, nu cred în seriozitatea covidului lui pește, cel puțin nu în cea care ni se prezintă. În orice caz, Dumnezeu să-l aibă în pază pe Donald Trump și, tot cu ajutorul Lui, să-l vedem Președintele încă patru ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger