AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump, declarații controversate, după ce a luat cina cu Kanye West:...

Donald Trump, declarații controversate, după ce a luat cina cu Kanye West: „Este un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru”

donald trumpDonald Trump, declarații controversate, după ce a luat cina cu Kanye West: „Este un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru”

Lumea a fost surprinsă atunci când a aflat că Donald Trump a fost vizitat de Kanye West la proprietatea sa Mar-a-Lago, însă fără să fie invitat anterior.

Mai mult, artistul a venit cu trei invitați speciali, iar despre unul dintre ei a spus că este apreciat de către fostul președinte american. Însă, se pare că Donald Trump nu a fost atât de încântat de cina cu Kanye West, judecând după declarațiile făcute ulterior.

Cina dintre Donald Trump și Kanye West a stârnit un val de critici

Cina dintre Donald Trump și Kanye West a pornit un val de critici, mai ales din partea republicanilor. După ce Donald Trump a fost judecat pentru acest lucru, fostul președinte a revenit în sptațiul public cu declarații controversare despre Kanye West, în care l-a judecat asupru, semn că lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit artistul, atunci când s-a prezentat la locuința lui cu încă trei invitați surpriză.

După această cină, Donald Trump l-a numit pe Kanye ”un bărbat cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru”.

Ye l-a adus la dineu pe Nick Fuentes, un celebru adept al supremației albilor și negaționist al Holocaustului, ceea ce a stârnit controverse și condamnări pe scară largă. Trump a susținut că nu știa cine este Fuentes înainte de întâlnire.

author avatar
Andreea Vlad