AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump află dacă poate reveni pe Twitter. Elon Musk a făcut...

Donald Trump află dacă poate reveni pe Twitter. Elon Musk a făcut anunțul așteptat de toți

Donald Trump află dacă poate reveni pe Twitter. Elon Musk a făcut anunțul așteptat de toți / Foto: printscreen

Elon Musk a lansat vineri seară o consultare pe Twitter cu privire la o revenire pe platformă a fostului președinte american Donald Trump, al cărui cont a fost suspendat de când susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul, pe 6 ianuarie 2020.

Miliardarul Elon Musk, noul proprietar al Twitter, declarase în luna mai că va inversa excluderea lui Donald Trump de pe rețeaua de socializare.

„Vox Populi, Vox Dei”

 

„Vox Populi, Vox Dei”, a scris Elon Musk pe Twitter, în latină care se traduce de obicei prin: „Vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”

Aproximativ 60% dintre cei care au răspuns au fost în favoarea revenirii lui Trump, care și-a anunțat candidatura la Casa Albă.

Cu toate acestea, șeful Tesla a declarat anterior că nu s-a luat încă o decizie cu privire la revenirea lui Donald Trump pe platformă, informează Boursorama.

Donald Trump, care era un utilizator fervent al platformei, folosind-o ca pe o portavoce, era urmărit de peste 88 de milioane de utilizatori.

Miliradarul a avertizat că nu se va mai întoarce pe platforma Twitter și că va rămâne pe propria sa rețea, Truth Social, lansată după excluderea sa.

author avatar
Tudor Borcea