AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump acuză FBI de dublu standard. Ce legătură au perchezițiile din...

Donald Trump acuză FBI de dublu standard. Ce legătură au perchezițiile din Mar-a-Lago cu Hillary Clinton

Donald TrumpDonald Trump acuză FBI de trădare. Hillary Clinton, în vizor / foto: CNBC

Fostul președinte american Donald Trump e furios că FBI-ul i-a perchezitionat proprietatea Mar-a-Lago din Florida, dar i-a permis lui Hillary Clinton să șteargă zeci de mii de e-mail-uri.

Trump a reacționat cu furie la vestea că proprietatea lui Florida a fost călcată de agenții federali, în timp ce se afla în New York.

Percheziții FBI acasă la Trump

Fostul lider american, în vârstă de 76 de ani, a spus că reședința sa era „sub asediu, percheziție și ocupată de un grup mare de agenți FBI”.

„Persecuția politică a președintelui Donald J. Trump se desfășoară de ani de zile (…) pur și simplu nu se termină niciodată.” a spus el într-o declarație. „Este o țintire politică la cel mai înalt nivel!”

Hillary Clinton a șters 33.000 de emailuri

Acesta acuză FBI că lui Hillary Clinton i s-a permis să ștergă 33.000 de e-mailuri după ce acestea au fost solicitate de Congres. E-mailurile lui Hillary Clinton au fost stocate pe un server privat, împotriva protocolului guvernamental, iar în martie 2015 compania care a întreținut serverul a șters căsuța poștală de arhivă, potrivit Daily Mail.

„Nu s-a întâmplat absolut nimic care să o tragă la răspundere. Ea a luat chiar și mobilier de epocă și alte obiecte de la Casa Albă”, a declarat Trump.

author avatar
Andreea Vlad
465 afisari

6 COMENTARII

    • Este un MEGA-Scandal,cu grupul de pedofilie MOSSAD care era condus de HilarryClinton(nume original RODOVSKI-Polonia) RobertMaxwell(nume original evreiesc-UCRAINA)tatal lui GhislaineMaxwell(arestata cu „sinucisul” pedofil JeffreyEpstein)SAMUEL PISAR( tatal lui AnthonyBlinken avocatul si consilierul lui RobertMaxwell) totul a fost documentat de spionul ARI BEN MENACHE

      • Sunt implicati printre multi altii LynForesterDeRotschild,printulBandarBinSultan,GeorgeBush,PrintulAndrew,PrintulCharles,SheldonAdelson,BibiNetaniahu,EhudBarak,mafioti evrei celebri ca LeslieWexner,Bronfman,tot felul de directori de mari banci ca DeutscheBank,diversi ambasadori la ONU etcetera

  1. Ca si concluzie eu cred ca ARI BEN MENASHE a facut un gest nemaipomenit,a ridicat cearsaful de pe toti scheletii din dulapul VIP-urilor.Care sunteti implicati in pedofilie sa va ia DRACU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger