Cauta

Donald Trump a scos capul din ascunzătoare! Incredibil cum a fost surprins la prima sa ieșire publică după alegeri

Donald Trump

Donald Trump a scos capul din ascunzătoare! Incredibil cum a fost surprins la prima sa ieșire publică după alegeri / foto: Poynter

Tăcut și vizibil îngrijorat, așa a apărut Donald Trump la primul său eveniment public după eșecul de la alegerile prezidențiale de săptămâna trecută. 

foto Reuters

Miercuri, președintele american a participat la o ceremonie de Ziua Veteranilor la Cimitirul Naţional Arlington, în ciuda vremii nefavorabile. Liderul de la Casa Albă a venit la ceremonie împreună cu prima-doamnă, Melania Trump, și cu vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence.

President Donald J. Trump visits Arlington National Cemetery on Veterans Day

Pe Twitter, a continuat însă să susțină că alegerile au fost înecate într-un „munte de minciuni și necinste”, din nou fără a furniza vreo dovadă.

Donald Trump nu a aruncat nicio privire către presă și nici nu a făcut vreun comentariu.

Donald Trump înaintează o nouă plângere în instanță

Echipa de campanie a președintelui american Donald Trump a înaintat o nouă plângere în justiție, de data aceasta în statul Michigan, contestând rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, câștigate de democratul Joe Biden.

Contestație, anunțată pe 11 noiembrie, este cea mai recentă dintr-o serie de cereri judiciare formulate de campania lui Trump, cu scopul de a bloca victoria lui Biden în urma votului din 3 noiembrie.

Joe Biden a fost declarat câștigător de către organizațiile media americane pe 7 noiembrie, după ce numărătoarea votului în statul Pennsylvania o diferență importantă în fața lui Donald Trump. Câștigarea Pennsylvania a însemnat că Biden va obține destui electori pentru a câștiga președinția SUA.

De atunci, totalul voturilor la nivel național ale lui Biden a crescut la aproximativ 5 milioane, iar Joe Biden a începit să lucreze la completarea echipei sale de tranziție înainte de inaugurarea din 20 ianuarie.

Între timp, Trump a încercat să submineze integritatea votului, cu acuzații nefondate de fraudă în mai multe state.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • România, împărțită: Ciucă la „Cotroceni”, Ciolacu la Palatul Victoria!
  • Paradoxul Green Deal. Consumul de petrol scade în UE și SUA, dar crește accelerat în lume
  • Rusia, șah cu arme nucleare tactice
  • NUCLEARĂ: Horațiu Moldovan pleacă de la Atletico!
  • Adidas, mingea de 150 de euro cu care se va juca la Euro
  • Economia, la pământ. Avem cea mai ridicată inflație din UE
  • Politicile PSD privind investițiile în economie au rezultate fără precedent, recordul absolut datorat miliardelor investite în infrastructură
  • De ce PSD va continua să susțină creșterea pensiilor românilor: datele oficiale arată că România este mult sub media europeană
  • Succesul politicilor PSD de creștere a economiei, reconfirmat de instituțiile financiare internaționale
  • Exit mobile version