AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump a pus-o la colţ pe Nancy Pelosi: "Ce dracu' făcea...

Donald Trump a pus-o la colţ pe Nancy Pelosi: „Ce dracu’ făcea ea în Taiwan?”

donald trumpZi istorică! Donald Trump se predă la New York. Fostul președinte american va fi pus oficial sub acuzare - FOTO/VIDEO

Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite, a făcut declarații violente referitoare la vizita lui Nancy Pelosi în Taipei: „De ce se află nebuna în Taiwan?”.

Acesta a atacat-o pe președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, pentru decizia acesteia de a vizita Taiwanul, pe fondul tensiunilor crescânde dintre Washington și Beijing, China.

Trump acuză un scenariu negru

Fostul lider de la Casa Albă spune că Pelosi a oferit chinezilor o scuză pentru a trece la represalii.

”Vom pune capăt nebuniei lui Nancy Pelosi. Ce dracu, ce făcea ea în Taiwan? Ea era visul Chinei. Le-a dat o scuză. Au căutat acea scuză. Tot ce atinge ea se preface în știți voi ce. Două proceduri de demitere eșuate”, a declarat fostul președinte american Donald Trump în râsetele și aplauzele fanilor adunați la un miting electoral.

Trump nu a comentat însă acțiunile Chinei, limitându-se la atacurile la adresa lui Pelosi (ținta preferată a ironiilor și atacurilor sale pe vremea când era la Casa Albă n.red).

China nu mai colaborează cu SUA

China a anunțat că nu va mai colabora cu SUA în mai multe domenii cum ar fi cooperarea în domeniul criminalității transfrontaliere, siguranța maritimă și relațiile privind imigrația și politicile antidrog.

Beijingul a promis că va lua măsuri decisive, inclusiv acțiuni militare, pentru a-și proteja suveranitatea teritorială, adăugând că va face Washingtonul responsabil pentru orice degradare în continuare a situației și a relațiilor bilaterale.

author avatar
Andrei Ștefan
944 afisari

6 COMENTARII

  1. Spuneti adevarul:

    ,,…În timp ce un C-32 al Departamentului de Stat – un Boeing 757 modificat – care se presupune că o transporta pe Nancy Pelosi a țipat către Zona de Identificare a Apărării Aeriene (ADIZ) din Taiwan, patru avioane de vânătoare chineze Chengdu J-20 de generația a 5-a de la baza aeriană Huian s-au grăbit să intercepteze intrusul, pretins cu ordine distruge C-32 odată ce identificarea vizuală pozitivă a fost făcută. În timp ce J-20-urile au ajuns în strâmtoarea Taiwan, F-35 Lightning II din SUA din U.S.S. Ronald Reagan, care detectase J-20, a intrat în postcombustie în speranța de a intercepta luptătorii chinezi înainte ca aceștia să poată lansa pe C-32, un act provocator care ar fi putut declanșa un conflict termonuclear. Forțele adverse erau la câteva minute distanță de a se întâlni pe cerul nopții deasupra Taiwanului. De neconceput părea inevitabil. Dar în Palm Beach, Florida, președintele Donald J. Trump, care și-a scris discursul principal pentru conferința CPAC din acest weekend de la Dallas, a intrat în „Camera de război” din Mar-a-Lago, când a aflat că o potențială bătălie se desfășoară pe celălalt. parte a lumii. După cum a raportat anterior RRN, centrul de comandă al lui Trump din Florida imită capacitățile tehnologice ale Camerei de Situație a Casei Albe: sateliții transmit date în timp real către terminalele monitorizate de personalul ales de Trump, iar transmisiile radio criptate sunt capturate și descifrate de pălăriile albe, care au jurat că sustin Constitutia. În mod neobișnuit, Trump le-a spus personalului să-l pună pe Xi Jinping pe linie. „Trebuie să vorbesc cu președintele Xi chiar acum, nu într-o secundă”, a spus Trump. O sursă Mar-a-Lago familiarizată cu criza a declarat pentru RRN că un Xi Jinping prudent a primit apelul lui Trump.
    „Luptătorii americani și chinezi erau la mai puțin de un minut de la fuziune, când Trump l-a implorat pe Jinping să-și retragă aeronava. Președintele Trump a spus că poate dezamorsa, detensiona situația fără a intra în război. Jinping a vorbit despre cum a avertizat SUA că China îl considera pe Pelosi un criminal de război, dar i-a dat lui Trump șansa de a explica și a ordonat avioanelor sale să se îndepărteze din zona de luptă”, a spus sursa noastră. Trump a aruncat în urechile lui Xi Jinping o pereche de bombe, a adăugat el. Trump a pretins că are dovezi, pe care le va oferi mai târziu lui Jinping, că persoana de la bordul C-32 nu era cu adevărat Nancy Pelosi, ci un dublu trup pe care Deep State îl trimisese în locul ei. Mai mult, președintele Trump i-a spus președintelui Xi că, chiar dacă adevărata Nancy Pelosi s-ar afla la bordul avionului, ea nu are absolut nicio autoritate să negocieze cu Taiwanul în numele Statelor Unite. Fără tragere de inimă, Trump a recunoscut că invocarea Actului de insurecție din 1807 i-a deposedat de putere pe Pelosi și pe aliații ei din Deep State. Singurul motiv pentru care regimul Biden părea să stăpânească asupra afacerilor mondiale, a spus Trump, a fost pentru că au fost împuterniciți de o mass-media coruptă. „Acesta este uriaș. Am avut multe dezacorduri, dar să nu facem cenuşă lumea din cauza unei căţele care încearcă să se prefacă că este încă relevantă. Mă voi asigura că obțineți dovezi că ceea ce spun este adevărat. Biden ar putea încerca să înceapă un război. Să nu lăsăm asta să se întâmple astăzi”, a spus Trump pentru Jinping. Xi Jinping, a spus sursa noastră, a fost de acord că lumea nu trebuie să se sfârșească din cauza orgoliului statului profund american. Și-a amintit de luptătorii săi, iar C-32 care transporta un doppelganger Pelosi cu masca dublă a aterizat în siguranță în Taipei.”

  2. Daca americanii aveau minte, (inteligenta, nu erau tampiti, prosti redusi mintal) il votau atunci iarasi pe Tramp. Si razboiul din Ucrainja, amenintarea din Taiwan, amenintarea Nord Coreana si … nu ar fi existat. Tinerii americani isi vor da seama in viitorul apropiat cine le doreste binele, Octogenarii, din anii 60, vietnamisti, senili si expirati, cu ideile lor revansarde, sau oamenii normali, cu idei si atitudini actualizare, potrivite acestor acestor vremi.
    America trebuie sa se trezeasca. Si ei si rusii, coreenii, iranienii, irakienii, afganii, chinezii, si.. venezuelenii si… existam „astazi”

    • Cine iti crede balivernele din dormitorul lui Melanie devenit „Camera de razboi ” ? Trump a fost la un pas sa declare razboi Iranului si a facut terci Capitoliul , il tranformi in Savatore de la Patria ? Lasa gogosile , sunt umflate cu bashini de troll .

  3. Uitati-va la moaca de zmucit a lui Trump,si decideti singuri cine e nebun cu tiglele zburate de vant depe scafarlie. Basca ” Putina e un geniu „,ca nu-i asa,s-a dovedit implicarea lui Putina in ” ALEGEREA DEMOCRATICA ” a lui Trump.Din panoplia de nebuni,dezaxati cate ravasesc lumea la ora actuala,numai descreieratul de Trump mai lpsea. El i-ar fi dictat lui Putina sa nu se joace de-a Hitler in Ucraina,l-ar fi ” lamurit prieteneste ” pe Ti-omping ca semiconductirii din Taiwan este afacere Americana,i-ar fi aratat facaletul atomic descreieratului din Coreea de Nord,si ar fi convocat un samit pt. a actiona urgent sa fie salvata Planeta dela distrugere. Ca la Capitoliu.Draga Trump te iubim,ca ca tine nu mai gasim.

  4. Totul este pentru bani, este cea mai circulată rută comercială maritimă din lume. Dar mai este un motiv, unul mai delicat, microcipurile. În Taiwan se produc 95% din producția mondială, dar ce este cu mult mai secret este că acolo se produc și piesele pentru aparatele Psi ale SUA. Dacă eu, care nu am nici o legătură, știu asta, cei din serviciile secrete chinezești o știu sigur. Vor să anihileze, oprească sau chiar să pună mâna aparatele care le produc, pe producția de acolo. Eu am aflat întâmplător când un informator, incompetent analfabet, al SPP și-a folosit aparatul Psi împotriva mea, era disimulat într-un telefon HTC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger