AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump a lăsat-o cu ochii în soare pe Letitia James, procuror...

Donald Trump a lăsat-o cu ochii în soare pe Letitia James, procuror general New York. Ce i-a zis la AUDIERI

donald trumpDonald Trump, socru mic în toiul alegerilor din SUA! Fiica sa cea mică s-a măritat. Cine e ginerele fostului președinte american

Donald Trump s-a prezentat, miercuri, la Biroul Procurorului General al statului american New York, Letitia James.

Fostul lider de la Casa Albă a fost audiat în cazul unei anchete de 3 ani în legătură cu finanțele Trump Organization, fondată de fostul președinte american cu mult înainte de a conduce SUA.

Trump a invocat Al 5-lea Amendament

Donald Trump a invocat Al 5-lea Amendament şi a refuzat să răspundă întrebărilor Letitei James.

După sfatul avocatului meu, refuz să răspund întrebărilor. Invoc drepturile şi privilegiile acordate de statutul de cetăţean american”, a declarat Trump.

Într-un mesaj pe rețeaua sa, Truth Social, el a spus, înainte de audiere, că urmează s-o întâlnească pe Letitia James „pentru continuarea celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria SUA”.

„Măreața mea companie și cu mine suntem atacați din toate părțile. Republică bananieră!”, a scris fostul președinte.

Reședința Mar-a-Lago, răvăşită de FBI

Reamintim percheziția poliției federale, FBI, la reședința Mar-a-Lago din Florida a fostului lider de la Casa Albă.

Căutările au avut loc în legătură cu documente confidențiale din timpul mandatului prezidențial, pe care Donald Trump le-ar fi adus pe proprietatea sa.

author avatar
Andrei Ștefan
2.476 afisari

27 COMENTARII

  1. Demonocratii sunt disperati. Nu mai stiu ce sa faca sa-l impiedice pe Trump sa candideze din nou. Daca Trump va castiga (si sigur asa va fi daca va candida, pentru ca americanii s-au lamurit unde i-a dus regimul Biden si oamenii din spatele lui) se va reveni la o stare de normalitate atat intern in SUA cat si la nivel international.

  2. Procurorul ala Letitia james este un transexual!! Judecatorul care a emis mandatul de perchezitie un pedofil din gruparea lui jeffrey epstein!! Asta e justitia care ne da lectii de onoare!! Avem si noi daniletii nostri, kovesi, portocalele, veveritele.. Trump va iesi presedinte in 2024!! Soros, mori batranule ordinar!!

    • Hai că te, ai scos cu postarea asta, îți dă relicva soroș și ție de, o trotineta amărâtule, te, n gat de gustere globalist

      • Iti ia însă ciorapii si te lasă cu gleznele goale,. Din păcate nici cracii de la pantaloni, prea strâmti nici haina prea strânsă pe bicepti, pe talie si pe partea superioară a fesierilor nu vor flutura în vânt. Poate, creasta de cocoș dacă nu ai folosit prea mult fixativ va ondula 3 fire de păr in vânt…

  3. Yellow Rose ofTexas…Dixie Land…NoMoreSoros….Battle of NewOrleans…..TeaParty…..DrainTheSwamp….MAGA….WWG1WGA….711…1177….AA11 AA77…9-11-2001…mh17…mh77…ENOUGH IS ENOUGH……GITMO PARTY

  4. Sa ne lase in pace, mai bine ii ia pe ucrainienii astia care distrug tara. 40% crestere infractiuni de cand au venit ei neprihanitii?
    Azi, un uncrainian de vreo 60 de ani cu 4 ucrainience de vreo 19-20 de ani in masina a facut qccident in Eforie Nord.
    Pe trecerea de pietoni a intrat intr-un logan, ca se grabea undeva probabil? Pe trecerea de pietoni!!!
    Numar: BM5655CA.
    Am filmari, poze de toate
    Inclusiv injuraturi de la fete ca le filmam
    Suka chestii
    Cand a venit politia asta dadea telefoane. Nu am vazut sa legitimeze fetele, oare unele puteau fi minore? Nu am vazut nici fiola, dar poate mi-a scapat, nu pot spune ca am plecat la un moment dat.
    Dar… ce se intampla cu asta P.I.M.P??? oare???
    Ce cauta la noi?
    Nu trebuia sa lupte pentru slava ukraina?
    Cine este?
    Cine sunt fetele?

  5. Sa nu ne facem iluzii ! Si D. Trump este sub „cizma” sionistilor, ca toti ceilalti presedinti.
    Nici-unul nu misca’n front !

  6. Democrati americani sint sustinuti de drogati ,poponari ,pedofili ,criminali si alte resturi de emigranti fara educatie si tot felul de ciorile borate si obraznice God bless Trump

  7. au invatat baietii ceva de la cuplul kovesi-coldea, metode de distrus cariere politice
    am exportat si noi ceva in usa

  8. Dementul spera ca daca nu raspunde la intrebari,va scapa basma curata.Pai bai ” cinstitule,” daca esti nevinovat,raspunzi la intrebari si-ti dovedesti nevinovatia.Daca nu raspunzi,inseamna ca ai ceva de ascuns,oricum nu dovedesti ca esti nevinovat.E la mintea cocosului,ce dreacu chiar esti prost,sau prea arogant ? Te consideri deasupra Legii ? Si unii dobitoci de aceeasi teapa cu zmucitul ii sug madularul si-l tot aplauda, aplaudacii cu state vechi de pupincuristi,si ai lui Putina,Xing Le-omping etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger