AcasăȘTIRI EXTERNEDoctrina „Woke”, noua religie a Occidentului

Doctrina „Woke”, noua religie a Occidentului

Doctrina „trezirii” e o păsărească adoptată de militanți împotriva a orice, de rețelele de îndoctrinare LGTB și de o mulțime de gură-cască fără nicio scară de valori.

Un simbol al unui război cultural modern ce întoarce societățile democratice cu susul în jos, o suceală la care se închină Occidentul hipnotizat.

Woke a fost adoptat ca un cuvânt de ordine omniprezent pentru o mare varietate de mișcări sociale, inclusiv falanga LGBT, feminism, imigrație sau schimbări climatice.

Această doctrină, care mocnea demult în mințile neomarxiste, a erupt odată cu punerea sub acuzație a polițiștilor în custodia cărora a murit infractorul George Floyd, devenit statuie și erou national în SUA. Statuia lui Winston Churchill a fost înlăturată, printre altele.

Și mai mult, activista “eco” Greta Thunberg a îmbrățișat woke precum carnetul roșu de partid – și a fost comparată cu Isus.

Europa Occidentală este astăzi acoperită cu steagul curcubeu al LGTB, va flutura lângă Parlamentul European –  o propagandă nerușinată cu un scop precis: atragerea de  noi prozeliți. Același LGTB sfătuiește companiile să nu mai folosească cuvântul “mamă” sau „femeie”, să nu cumva să se supere vreun angajat care se consideră “non-binar”.

Wokeness implică, de asemenea, că cei care nu sunt în club sunt adormiți și nu se trezesc pentru a  surpa  normalitatea,cultura și biserica.

Și rețelele sociale au ridicat miza. Cu orice comentariu sau părere despre activism sau promovarea homosexualității și “egalității în gen” ești la un click distanță de blocare.

Această religie nihilistă –  și, prin urmare, atee, va duce la apariția unor formațiuni totalitare, propovăduite de fruntașii actualei revoluții culturale neomarxiste.

 

Doctrina woke implică antidemocratism și antioccidentalism chiar în sânul societăților care au inventat democrația și au ținut strâns legate valorile ei.

 

Dacă nu are loc adevărata trezire, milioane de stângiști de operetă le vor mătura în cel mai scurt timp.

author avatar
Radu Jacotă Redactor