AcasăȘTIRI EXTERNEDmitri Medvedev a prevestit când va fi PACE în Ucraina

Dmitri Medvedev a prevestit când va fi PACE în Ucraina

dmitri medvedevUcraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, cel care este vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, a prevestit când va fi pace în Ucraina. El a întărit ideea că Moscova va stabili în ce condiţii se va ajunge la un acord de pace cu Kievul.

Fostul președinte al Rusiei crede că Rusia va învinge în Ucraina și va stabili condițiile semnării unui acord de pace cu Kievul.

Medvedev, un adversar feroce al Occidentului

Rusia își va atinge toate obiectivele. O să fie pace, dar în termenii noștri”, a scris pe Telegram Medvedev, care este acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Despre Dmitri Medvedev se credea că ar putea fi un posibil partener pentru ţările democratice, dar războiul din Ucraina a dovedit contrariul. El a devenit tot mai dur şi direct în criticile la adresa Occidentului după ce trupele ruse au invadat Ucraina în 24 februarie.

„Dacă orice alt stat, fie că este vorba de Ucraina sau de țările NATO, crede că Crimeea nu este a rușilor, atunci aceasta este o amenințare sistemică pentru noi”, a declarat săptămâna trecută Medvedev.

Autorul a numeroase declaraţii răsunătoare, el i-a calificat de exemplu pe adversarii Rusiei drept „nenorociţi” şi „degeneraţi”.

author avatar
Andrei Ștefan