AcasăȘTIRI EXTERNEDmitri Medvedev a prevestit când va fi PACE în Ucraina

Dmitri Medvedev a prevestit când va fi PACE în Ucraina

dmitri medvedevUcraina, împărţită între mai multe ţări, printre care şi România. Cum arată harta prezentată de Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, cel care este vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, a prevestit când va fi pace în Ucraina. El a întărit ideea că Moscova va stabili în ce condiţii se va ajunge la un acord de pace cu Kievul.

Fostul președinte al Rusiei crede că Rusia va învinge în Ucraina și va stabili condițiile semnării unui acord de pace cu Kievul.

Medvedev, un adversar feroce al Occidentului

Rusia își va atinge toate obiectivele. O să fie pace, dar în termenii noștri”, a scris pe Telegram Medvedev, care este acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

Despre Dmitri Medvedev se credea că ar putea fi un posibil partener pentru ţările democratice, dar războiul din Ucraina a dovedit contrariul. El a devenit tot mai dur şi direct în criticile la adresa Occidentului după ce trupele ruse au invadat Ucraina în 24 februarie.

„Dacă orice alt stat, fie că este vorba de Ucraina sau de țările NATO, crede că Crimeea nu este a rușilor, atunci aceasta este o amenințare sistemică pentru noi”, a declarat săptămâna trecută Medvedev.

Autorul a numeroase declaraţii răsunătoare, el i-a calificat de exemplu pe adversarii Rusiei drept „nenorociţi” şi „degeneraţi”.

author avatar
Andrei Ștefan
826 afisari

8 COMENTARII

  1. Aburii vodcei, bat-o vina. Nu s-a trezit încă ciolovecul din beție și visează cai verzi pe pereți.

  2. Problema mai mare va apare atunci cand occidentul va refuza propunerile rusilor. Dupa parerea lor Nato trebuie sa se extinda si Rusia trebuie destramata. Atunci singura optiune va fi ca armata rosie sa inainteze spre vest iar Romania sa intoarca armele.

  3. si va veni o vreme cind ukraina va da inapoi fortat toate celelalte teritori care nu le apartin istoric.

  4. Sustinatori rusofoni , anti-UE, anti-NATO.va faceti iluzii. Am citit imbecilitatile postate de voi si inteleg ca sunteti ratatii actualei societati romanesti, avand nostalgii comuniste.. Mai bine ati face cursuri de calificare/recalificare ca sa va asigurari existenta voastra si a familiei, decat sa scrieti baliverne. SLAVA UKRAINA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger