AcasăȘTIRI EXTERNEDistanțare fizică în restaurante –cu manechine!

Distanțare fizică în restaurante –cu manechine!

Restaurantul Le Monarque, din Montreal, a făcut echipă cu un stilist pentru a îmbrăca modele care ajută, în felul lor, să lupte împotriva coronavirusului.

Au fost instalate 29 de manechine între mese, cu un dublu obiectiv: să asigure distanța fizică și apoi să vândă hainele la licitație în scop caritabil. Am vrut să oferim mai mult spațiu clienților, dar fără să eliminăm mesele sau să montăm panouri de plexiglas, a explicat pentru AFP proprietarul Le Monarque, Jeremie Bastien. În timp ce întreprinderile încep să se redeschidă timid în Quebec, epicentrul epidemiei de coronavirus din Canada, restaurantele, la rândul lor, încep să atragă clienți. Manechinele sunt îmbrăcate în colecții de Sarah Pacini și Philippe Dubuc, designerii Dubuc Quebec. Conceptul vrea “să combine două lumi care se întâlnesc – moda și gastronomia”. „Cred că este o idee grozavă să faci atmosfera mult mai plăcută, având în vedere situația actuală”, a spus Nassim Habashi, unul dintre oaspeții de la cină. După fiecare masă, clienților li se oferă un certificat cadou pe care îl pot folosi în buticurile Sarah Pacini și Philippe Dubuc. „Este un parteneriat foarte avantajos”, subliniază chef-ul Bastien.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
125 afisari

3 COMENTARII

  1. Depinde de restaurant. Daca e nespatios, intalnirea e inevitabila la intrari iesiri in ringul de dans sau la WC. Putini stiu ca meniul e mai infect ca un card deoarece merge din mana im mana luni întregi fara sa fie sters, pt aia sa ai un bidonas de spirt sa dai pe maini inainte sa bagi in maț. Apoi depinde conditionala. Dacă aerul e mutat colosa toti de colosa vor fi infecti. Manechinu are avantaju ca nu misca respira stranuta bese.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger