AcasăȘTIRI EXTERNEDiagnostic cumplit pentru ginerele lui Trump. Ce i-a spus fostul președinte lui...

Diagnostic cumplit pentru ginerele lui Trump. Ce i-a spus fostul președinte lui Jared Kushner

Diagnostic cumplit pentru ginerele lui Trump. Ce i-a spus fostul președinte lui Jared Kushner / Foto: printscreen

Jared Kushner, ginere fostului președinte al SUA, Donald Trump, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer tiroidian

Kushner a dezvăluit diagnosticul în cartea sa de memorii, „Breaking History: A White House Memoir”.

A aflat în Air Force One

Jared Kushner, fost consilier principal al președintelui Donald Trump, care este căsătorit cu fiica lui Trump, Ivanka, a scris într-o carte de memorii care va fi publicată luna viitoare că a avut o criză de cancer tiroidian în 2019, care nu a fost dezvăluită anterior.

Potrivit unor extrase din carte văzute de Reuters, Kushner a scris că medicul Casei Albe, Sean Conley, l-a luat deoparte, în timp ce era îmbarcat pe Air Force One (în timp ce Trump zbura spre Texas), pentru a-i spune că rezultatele testelor sale de la Centrul Medical Walter Reed au arătat că are cancer și că „trebuie să programăm o operație imediat”.

Kushner a fost operat chiar înainte de Ziua Recunoștinței din acel an și a reușit să păstreze secretul diagnosticului, în ciuda faptului că a lucrat într-o Casă Albă în care scurgerile de informații erau frecvente. Extrasele din carte au fost raportate pentru prima dată de The New York Times.

Fără ca Kushner să știe, Trump era la curent cu diagnosticul său, scrie The Jerusalem Post. „Cu o zi înainte de operație, Trump m-a chemat în Biroul Oval și a făcut semn echipei sale să închidă ușa. Ești emoționat în legătură cu operația?”, a întrebat el”, scrie Kushner.

Trump: „Eu știu totul, vei fi în regulă”

„De unde știi despre asta?”. l-a întrebat Kushner. „Eu sunt președintele”, a răspuns Trump. „Eu știu totul. Înțeleg că vreți să păstrezi aceste lucruri în secret. Și mie îmi place să păstrez astfel de lucruri pentru mine. Vei fi în regulă. Nu-ți face griji pentru nimic în legătură cu munca. Avem totul acoperit aici”, a declarat Trump, potrivit acestuia.

Cartea sa de memorii, „Breaking History: A White House Memoir”, care va fi publicat pe 23 august. Kushner a declarat că o parte substanțială a tiroidei sale a fost îndepărtată în timpul operației, care a avut loc în timpul negocierilor tensionate cu China cu privire la un acord comercial.

Kushner a fost unul dintre principalii negociatori în cadrul unui acord de normalizare mediat de SUA între Israel și mai multe țări arabe în 2020. În prezent, el conduce firma de investiții globale Affinity Partners și s-a retras din politică pentru moment.

author avatar
Tudor Borcea
603 afisari

3 COMENTARII

  1. Degeaba dati stiri negative despre DonaldTrump….Cabala e in kakat pana in gat,si se va gasi un american oricand sa faca DRAIN THE SWAMP.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger