AcasăȘTIRI EXTERNEDiagnostic crunt în cazul unui cunoscut politician american: cancer! „Mă aştept să...”

Diagnostic crunt în cazul unui cunoscut politician american: cancer! „Mă aştept să…”

Un politician cunoscut din Statele Unite a primit o veste grea din partea medicilor. Republicanul în vârstă de 57 de ani a aflat că are cancer. A început deja lupta cu boala.

Steve Scalise, al doilea cel mai puternic republican din Camera Reprezentanților SUA, a anunțat că este tratat pentru cancer, potrivit BBC.

Liderul majorității din Camera a spus că a fost diagnosticat cu mielom multiplu, un cancer de sânge.

„Intenţionez să mă întorc la Washington”

„Mă aştept să trec prin această perioadă şi intenţionez să mă întorc la Washington”, a spus parlamentarul din Louisiana.

Acesta a transmis, marți, într-o declarație, că după câteva zile în care nu s-a simțit prea bine, a făcut analize de sânge. „Rezultatele au descoperit unele nereguli și, după ce am fost supus unor teste suplimentare, am fost diagnosticat cu mielom multiplu, un cancer de sânge foarte tratabil”, a precizat politicianul în vârstă de 57 de ani.

Citiți și: SUA: Camera Reprezentanților trece oficial sub control republican. Joe Biden, confruntat cu un Congres divizat

Scalise s-a declarat „incredibil de recunoscător că am putut detecta acest lucru devreme și că acest cancer este tratabil”.

Scalise a fost ales în Congresul SUA în 2008 și a urcat în mod constant în rândurile conducerii republicane, menționează aceeași sursă. La momentul de față, este „mâna dreaptă” a președintelui Camerei Reprezentanților Statelor Unite, Kevin McCarthy.

Ce e mielomul multiplu

Mielomul multiplu „este un cancer rar care afectează anumite celule albe din sânge, numite celule plasmatice. Acestea sunt prezente în plasmă și produc proteine ce ajută organismul să lupte împotriva bolii, și se regăsesc în măduva osoasă.

Mielomul multiplu se formează când celulele plasmatice încep să se dezvolte necontrolat”, potrivit cancer360.ro.

580 afisari

4 COMENTARII

  1. Vaccinul este semnul de pe brat si de pe frunte fara de care nimeni nu va putea vinde sau cumpara descris in Cartea Apocalipsei. Semnul de pe brat si de pe frunte este si folosirea orcarui sistem electronic care permite urmarirea si identificarea fara posibilitate de opozitie din partea posesorului cum ar fi telefonul celular din care nu se poate scoate bateria.

    • Mesaj Cultural : In CARTEA ROSIE scrie ca in materie de critica artististica, peste tot in Lume in toate epocile istorice sub toate si in orice regim politic, pe primul loc sta Criteriul Politic si numai dupa aceea vine Crteriul Artistic care nu poate fi ignorat pentru ca atunci toate operele artistice ar deveni o colectie de lozinci asa cum se intimpla azi in Tarile Imperialiste. Va recomand sa o ascultati pe Marea Artista Baishou Chieko interpretind in stil Enko cintecul „Lumina Lunii cade peste Ruinele Castelului”. https://www.youtube.com/watch?v=S2rzYCtiagI

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri