AcasăȘTIRI EXTERNEDEZVĂLUIRI. Lovitură de stat în Ucraina. Va fi dictatură la Kiev, ordinul...

DEZVĂLUIRI. Lovitură de stat în Ucraina. Va fi dictatură la Kiev, ordinul a fost dat!

O serie de declarații făcute de Volodimir Zelenski n-au fost trecute cu vederea la nivel internațional. S-a aflat planul liderului de la Kiev!

Președintele ucrainean a spus că ia în considerare o „resetare”, pentru a înlocui mai mulți oficiali de rang înalt.

Declarația liderului de la Kiev vine în contextul unor speculații persistente cum că îl va înlocui pe comandantul armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnîi. Președintele spune că îşi doreşte o schimbare majoră, nu a unui singur om.

Zelenski, pregătit să înlocuiască mai mulți oficiali: „E necesară o resetare”

„Este o chestiune legată de oamenii care vor conduce Ucraina. Este necesară o resetare, mă refer la înlocuirea mai multor lideri de stat, nu doar în sectorul armatei”, a declarat Zelenski, potrivit The Guardian.

Citiți și: Frica, arma anului 2024

 

Americanii îl lasă din brațe pe Zelenski. SUA anunță că NU mai ajută Ucraina!


De săptămâni întregi, în Ucraina au apărut speculații potrivit cărora președintele este aproape de a-l demite pe comandantul forțelor armate ucrainene, Valeri Zalujnîi.

Cei doi au fost în dezacord cu privire la desfășurarea invaziei rusești în Ucraina, care durează de aproape doi ani.


Dar, într-un interviu acordat duminică, liderul de la Kiev a declarat că orice schimbare a mers dincolo de înlocuirea unei singure persoane, pentru a valorifica eforturile de înlăturare a trupelor rusești.

„Nu se referă la o singură persoană”

„Când vorbesc despre schimbare, am în vedere ceva serios care nu se referă la o singură persoană, ci la direcția conducerii țării”, a declarat Zelenski la televiziunea de stat italiană, întrebat despre Zalujnîi.

Pentru a câștiga războiul, a spus Zelenski, „trebuie să împingem cu toții în aceeași direcție, nu putem fi descurajați, trebuie să avem energia corectă și pozitivă, negativitatea trebuie lăsată acasă”.

author avatar
Andrei Coman
2.354 afisari

7 COMENTARII

 1. Kazarul a primit ordin de la CIA sa aseze in blocstarturi viitoarea garnitura de agenti ai americanilor, fiindca sfirsitul razboiului este aproape !
  De retinut este ca si la Bucuresti se deruleaza aceeasi activitate, ca doar n-o fi vorbit degeaba Vladut Gorghita !
  Gorghita e exact ca fostul lui sef, impins acum de americani spre Cotroceni, ca sa devina Pinochet de Romania.

  • N-ar fi rau un Pinochet de Romania; poate se mai micsoreaza furtul sistematizat din bani publici, care condamna tara la subdezvoltare; Economia din Chile s-a dezvoltat in timpul lui Pinochet

 2. Nu vă mai mirați… banditul ăsta va conduce colonia la anul…ordin de la casa albă…
  Si ca să punem batista pe țambal golanul ăsta a cerut româniei soldați pentru frontul de est!…
  De ce credeti că Mutul nu mai iese din bârlog!…până acum câteva țări au confirmat cererea,….marea britanie, polonia, țările baltice,…

 3. CIRCARUL ISI PREGATESTE SFARSITUL ,CEI INLATURATI AZI VOR TRECE IN OPOZITIE ,CEEA CE FACE ZELINSKY AZI ESTE SCINDAREA UCRAINIENILOR MAI INTAI CA
  NATIE SI APOI CA TARA.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri