AcasăȘTIRI EXTERNEDEZVĂLUIRI. Cum a blocat FBI publicarea informațiilor sensibile din laptopul lui Hunter...

DEZVĂLUIRI. Cum a blocat FBI publicarea informațiilor sensibile din laptopul lui Hunter Biden. Mark Zuckerberg a spus totul!

DEZVĂLUIRI. Cum a blocat FBI publicarea informațiilor sensibile din laptopul lui Hunter Biden. Mark Zuckerberg a spus totul! (foto: captură Twitter/ Minds)

Mark Zuckerberg a dat din casă și a ieșit cu dezvăluiri incendiare! CEO-ul Facebook a lăsat să se înțeleagă că FBI-ul a cerut cenzurarea pe platforma de socializare a subiectelor ce țineau de laptopul lui Hunter Biden, fiul actualului număr 1 în Statele Unite, înainte de alegerile prezidențiale de acum doi ani.

Directorul general al Meta, Mark Zuckerberg, a dezvăluit că FBI a abordat Facebook avertizând platforma despre „propaganda rusă” înainte de povestea-bombă cu laptopul lui Hunter Biden, potrivit foxnews.com. Totul, înainte de alegerile prezidențiale din 2020.

Apărând în ediția de joi a „The Joe Rogan Experience”, Zuckerberg a fost întrebat despre suprimarea de către Facebook a scrierilor din New York Post care aruncau lumină asupra asupra afacerilor umbrite ale fiului candidatului de atunci Joe Biden.

Întrebarea a venit în contextul în care, din câte consemnează Fox News, în ultimele săptămâni ale alegerilor prezidențiale din 2020, atât Big Tech, cât și mass-media liberală au suprimat dezvăluirile-bombă care au apărut de pe laptopul lui Hunter Biden.

Ce a făcut diferit Facebook față de Twitter

În primă fază, Zuckerberg a ținut să sublinieze că Facebook a ales „o cale diferită” decât Twitter, care a cenzurat complet raportarea din Post, în timp ce Facebook și-a limitat acoperirea pe platformă. „FBI, cred, practic a venit la noi – (la) unii oameni din echipa noastră și au spus: „Hei, ca să știți, ar trebui să fiți în alertă maximă… Ne-am gândit că a existat multă propagandă rusă la alegerile din 2016. Avem la cunoștință că, practic, este pe cale să fie un fel de asemănător cu asta. Așa că fiți vigilenți”, a spus Zuckerberg.

Co-fondatorul rețelei de socializare a insistat, însă, că utilizatorii Facebook au putut să partajeze materialul publicației despre laptopul Hunter Biden, chiar dacă „programul lor de verificare a faptelor terță parte” cerceta dacă este vorba despre dezinformări, recunoscând că „mai puțini oameni l-au văzut decât ar fi fost altfel”.

Când a fost întrebat dacă a existat vreun „regret” în legătură cu suprimarea unei povești care s-a dovedit a fi reală, Zuckerberg a răspuns: „Da, da”, potrivit aceleiași surse.

 

author avatar
Andrei Coman
1.185 afisari

7 COMENTARII

  1. Securitatea și regimul comunist din România erau mici copii pe langa FBI și regimul „democrat” din amerlocia !

  2. Într-adevăr Bideu nu a făcut pe placul unui grup din oligarhi amerloci și acum se încearcă debarcarea lui în scopul înlocuirii cu o alta marioneta care sa le facă jocurile. Chiar dacă e senil cei din jurul lui nu l-au lăsat sa implice armata de yankei în războiul din Ukropistan. Dacă era după Soros & Co amerlocii trebuiau sa folosească deja arama atomica in Ucraina dar și împotriva Iranului Numai ca asa ceva nu vrea armata americana care conștientiza dezastrul. Dar un senil ca Soros ar fi în stare. Totuși e sfârșitul jocului pentru ei pentru ca s-a creat o falie în tabăra democrata în care își vor rupe cu toții gatul. Asta le lipsea amerlocilor acum, un scandal pentru demiterea președintelui.

  3. Hunter e oligofren. Sa te filmezi in timp ce-ti cantaresti “crack-cocaine” denota faptul ca baietelul lui taticul stie ca are spatele blindat. Daca era vorba de Trump nu se mai terminau stirile, Antena Satelor si UM 0DIGI faceau serial din asta.

  4. ” -de ce ti-au dat pozele si numerele de telefon?
    -de dobitoci! ”

    dupa cum merge treaba fb se va servi in cur-ind cu alifie…..

  5. Pentru a-l calomnia pe Putin, Matthews l-a legat indirect de Willi Munzenberg, un evreu revoluționar care dorea să cucerească lumea occidentală la pierzare cu orice preţ. Munzenberg era atât de pasionat de scopul său revoluționar încât a scris:

    „Trebuie să organizăm intelectualii și să-i folosim pentru a face ca civilizația occidentală să pută! Abia atunci, după ce i-au corupt toate valorile și au făcut viața imposibilă, putem impune dictatura proletariatului.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger