AcasăȘTIRI EXTERNEDEZVĂLUIRI. Corupție la cel mai înalt nivel în SUA. Cum fură banii...

DEZVĂLUIRI. Corupție la cel mai înalt nivel în SUA. Cum fură banii liderii Partidului Democrat

(sursa foto: Twitter/RepJahanaHayes)

Dezvăluiri bombă! Acuzații de corupție la cel mai înalt nivel dincolo de Ocean!

Acuzațiile planează asupra unei membre a Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii, camera inferioară a Congresului american, din partea Partidului Democrat. E vorba despre Jahana Hayes, politician în vârstă de 49 de ani, din Connecticut.

Despre care site-ul Daily Caller susține că a fost prinsă că a plătit familiei sale zeci de mii de dolari, de când a intrat în Congres. Și că ar continua să-și plătească, cu fonduri de campanie, copiii.

Despre ce sume ar fi vorba

În trimestrul doi al anului 2022 (Q2 2022), Hayes i-a plătit fiului său, David Crenshaw, nu mai puțin de 1.245,65 de dolari din fondul ei de campanie, susține sursa citată. De când a intrat în Congres, democrata și-a plătit fiul cu 18.283,08 de dolari, conform aceluiași site.
Încă de acum câteva luni, mai precis din februarie, site-ul menționat a dezvăluit pentru prima dată că politiciana democrată a folosit fondul său de campanie, denumit „Friends of Jahana Hayes” („Prieteni ai Jahanei Hayes”), pentru a-i plăti fiului acesteia suma de 15.118,54 de dolari, de la când a intrat în Congres.

Mai mult, în trimestrul patru al anului trecut (Q4 2021- T2021 – n.red), „Friends of Jahana Hayes” a plătit fiicei lui Hayes, Asia Clermont, 2.551,41 USD din fondul ei de campanie în trepte de 359,25 USD fiecare, iar de când a intrat în Congres, ea a plătit-o fiicei sale 21.299,03 USD – potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
811 afisari

2 COMENTARII

  1. Democratii sunt niste gunoaie corupte care au vandut 30de ani USA la comunisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger