AcasăȘTIRI EXTERNEDezvăluiri / Cine l-a ucis pe jurnalistul american Brent Renaud / Anunț...

Dezvăluiri / Cine l-a ucis pe jurnalistul american Brent Renaud / Anunț de ultimă oră

Dezvăluiri / Cine l-a ucis pe jurnalistul american Brend Renauld / Anunț de ultimă oră

Rusia nu este responsabilă pentru moartea jurnalistului american Brent Renaud în Ucraina, a spus reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasili Nebenzia.

Potrivit colegului lui Renaud, care a supraviețuit incidentului, focul asupra mașinii lor a fost deschis de trupele ucrainene, a menționat Nebenzia.

Potrivit diplomatului, Rusia nu poate fi trasă la răspundere de moartea jurnalistului pentru că zona din jurul orașului Irpin, unde a fost ucis Renaud, este controlată de trupe ucrainene, scrie Tass.

„El nu a fost jurnalist”

„Colegul meu american (reprezentantul permanent adjunct al SUA la ONU, Richard Mills) a menționat moartea jurnalistului Brent Renaud la Irpin, care ar fi fost ucis de forțele ruse. Deplângem pe toți cei care au fost uciși în conflict”, a spus Nebeznia.

„Dar aș dori să precizez două lucruri. În primul rând, el (Renaud) nu a fost jurnalist și New York Times a dezmințit că lucrează pentru această redacție. Sunt difuzate informații pe internet că activitățile sale erau departe de jurnalism. Și în al doilea rând, Irpin este controlat în totalitate de armata ucraineană și unitățile de apărare teritorială ucraineană”, a adăugat el.

„Potrivit colegului lui Renaud, care a supraviețuit incidentului, focul asupra mașinii lor a fost deschis de trupele ucrainene”, a adăugat Nebenzia.

Cliff Levy, director adjunct al New York Times, a declarat duminică că jurnalistul american Brent Renaud, a cărui moarte a fost raportată de autoritățile ucrainene, nu lucrează pentru New York Times.

author avatar
Tudor Borcea
1.937 afisari

4 COMENTARII

  1. Adevarul va sta in gat, dar gatul vostru va sta in streang pentru crime impotriva umanitatii.

    ,, Spitalele primesc bani pentru testarea de COVID a fiecărui pacient, pentru fiecare diagnostic de COVID și pentru fiecare „deces COVID”, precum și de fiecare dată când folosesc Remdesivir și ventilație mecanică, scrie dr. Joseph Mercola în deschiderea unei analize preluate de site-ul The Epoch Times…
    …În materialul video de mai sus, dr. John Campbell analizează date făcute publice recent de guvernul britanic, ca răspuns la o solicitare formulată în baza Legii privind libertatea de informare (FOIA). Acestea relevă că numărul de persoane decedate în anul 2020 în Anglia și Țara Galilor, la care COVID-19 a fost singura cauză a decesului, a fost de 9.400. Dintre acestea, 7.851 aveau vârsta minimă de 65 de ani.
    În medie, vârsta persoanelor decedate a fost de 81,5 ani.
    În primul trimestru al anului 2021, au avut loc 6.483 de decese a căror cauză unică a fost COVID-19, din nou, marea majoritate, 4.923, fiind înregistrate la persoane cu vârsta mai mare de 65 de ani.
    În total, 346 de persoane au murit doar din cauza COVID-19 în al doilea trimestru al anului 2021, iar în al treilea trimestru, numărul deceselor cauzate de COVID a fost de 1.142. Reamintim că acestea erau persoane fără alte afecțiuni subiacente, care le-ar fi putut cauza moartea.
    Așadar, în total, pentru cele 21 de luni cuprinse în perioada ianuarie 2020-septembrie 2021, numărul total de decese cauzate de COVID-19 în Anglia și Țara Galilor a fost de 17.371 – un număr considerabil mai mic decât cel raportat. Până la sfârșitul lunii septembrie 2021, guvernul britanic a raportat că au existat
    137.133 de decese survenite în decurs de 28 de zile de la un test pozitiv și, în consecință, toate aceste decese au fost calculate ca „decese COVID”.
    În cadrul unei conferințe de presă din 19 ianuarie 2022, secretarul britanic pentru sănătate, Sajid Javid, a recunoscut că datele zilnice comunicate de guvern nu prezintă încredere, deoarece au existat și continuă să existe persoane care au murit/mor din cauza unor afecțiuni care nu au legătură cu COVID-19, dar care sunt luate în această evidență din cauza testului pozitiv.
    El a mai recunoscut și că aproximativ 40% dintre pacienții considerați în prezent ca fiind pacienți spitalizați cu COVID nu au fost internați din cauza simptomelor COVID. Au fost internați pentru alte afecțiuni și au avut un rezultat pozitiv la testul COVID făcut obligatoriu înainte de a fi admiși în spital.
    COVID i-a doborât în primul rând pe cei care oricum erau aproape de moarte…’’
    https://www.activenews.ro/stiri/Iese-la-iveala-adevarul-despre-decesele-COVID.-Analiza-de-dr.-Joseph-Mercola-173295

  2. ,, În octombrie 1981, Maica Domnului din Medjugorje a dezvăluit „Profeția Rusiei” celor șase copii mici. Ea a spus: „Rusia va veni să-L slăvească pe Dumnezeu cel mai mult, Occidentul va face progrese în civilizație, dar fără Dumnezeu și va acționa ca propriul lor creator”, după cum a consemnat expertul Marian, părintele René Laurentin…
    În 1944, Edgar Cayce a profețit că Rusia va ajuta la prevenirea distrugerii omenirii. El a prevăzut o viitoare criză financiară mondială și a subliniat Rusia ca fiind „ghimpe în coajă” a puterilor financiare care se organizează împotriva binelui umanității, descriind rolul Rusiei ca fiind „speranța lumii”: „În Rusia apare speranța lumii, nu așa cum se numește uneori a comuniștilor, sau a bolșevismului, nu; dar libertate, libertate! Că fiecare om va trăi pentru semenii lui! Principiul s-a născut. Va dura ani să se cristalizeze, dar din Rusia iese din nou speranța lumii. Ghidat de ce? Acea prietenie cu națiunea care a fost pusă chiar și pe actuala unitate monetară „În Dumnezeu avem încredere”.”
    Ar fi minunat dacă asta se întâmplă acolo, dar dacă nimic altceva, se pare că Vladimir Putin a vindecat COVID-ul. Statul New York va ridica mandatul de mască pentru școli, iar orașul New York va urma în curând.’’

  3. Oricum mare parte din ce a venit din Ucraina a fost fake news, de la grănicerii din insula șerpilor, la bătrânul călcat de tanc in mașina. Asa ca cred ca asta e adevarul. Mai ales ca sunt multi naziști ucrainieni. Si vor sa atragă intreaga lume într-un război mondial. Ca nu au vrut sa fie liberi, neutri si cu multe avantaje din ambele parti

  4. Daca cititi Site-urile „obediente” si „mincinoase” veti citi ca ZIARISTUL!?? (agent CIA)! a fost ucis de rusi,cand adevarul publicat numai de National.ro este ca a fost omorat de ucraineni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger