AcasăȘTIRI EXTERNEParada Gay Pride Seattle, dezmăț în numele libertății de exprimare! Adulți dezbrăcați...

Parada Gay Pride Seattle, dezmăț în numele libertății de exprimare! Adulți dezbrăcați au defilat cu copii de față! Atenție, imagini VIDEO cu puternic impact!

Adulți dezbrăcați defilând pe biciclete, cu copii de față, pe străzile din Seattle! VIDEO (foto: captură video Twitter/choeshow)

Imagini surprinse recent pe străzile din Seattle și postate pe rețele de socializare i-au șocat pe mulți dintre cei care le-au văzut.

Și asta pentru că mai multe persoane dezbrăcate – femei și bărbați deopotrivă – unele dintre ele având doar câteva desene colorate pe corp au mărșăluit pe bicicletă, ziua în amiaza mare, zâmbitori și dezinhibați, în fața unui public în care se aflau și copii.

(foto: captură video Twitter/choeshow)

Dacă la haine par să fi renunțat cu mândrie, se poate vedea că unii dintre bicicliști au avut grijă să-și pună, regulamentar, căștile pe cap, când au urcat pe vehiculul cu două roți.

Bicicliștii dezbrăcați, pedalând sub ochii unor copii

(foto: captură video Twitter/choeshow)

Imaginile au fost surprinse în Seattle, unde a avut loc Parada Gay Pride. La care au mărșăluit și cercetașii – Boy Scouts – cu steaguri în mâini – drapelul american, dar și cel în curcubeu, identificat drept simbol al comunității LGBT.

La scurt timp după marșul cercetașilor, au apărut pe stradă adulții în costumul lui Adam, pedalând de zor și salutând spectatorii aflați pe stradă, în celebrul oraș american. În timpul în care aceștia se plimbau dezbrăcați pe biciclete, în public – la câțiva pași distanță – se aflau și copii mici, titrează idahotribune.org.

author avatar
Andrei Coman