AcasăȘTIRI EXTERNEDEZASTRU total: un pod s-a prăbușit peste o autostradă: patru morți și...

DEZASTRU total: un pod s-a prăbușit peste o autostradă: patru morți și mai mulți răniți! (VIDEO)

china podDEZASTRU total: un pod s-a prăbușit peste o autostradă: patru morți și mai mulți răniți!

Din păcate, patru persoane au murit și alte opt au fost rănite sâmbătă, când o parte a rampei unui pod s-a prăbușit în orașul Ezhou, din provincia centrală Hubei a Chinei.

Podul s-a prăbușit peste o autostradă, provocând căderea a trei camioane în timp ce o mașină a fost strivită dedesubt, a raportat Xinhua, adăugând că o investigație este în curs.

Muncitorii lucrau pe pod

În momentul în care podul s-a prăbuşit, muncitorii lucrau. Echipe de intervenție au sosit la fața locului pentru a înlătura efectele prăbușirii. Persoanale rănite au fost duse la spital.

În acest caz, autoritățile chineze au deschis o investigație.

author avatar
Andrei Ștefan
650 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cineva ce-a stat în China spune că funcționarii de rang înalt stat și cumpărâ apartamente în blocurile comuniste. Cele noi, deși-ți iau ochii de din afară, sînt făcute la repezeală, cu materiale slabe și cît mai puține.
    După cum se plîng oameni din întreaga lume se pare câ făcutul de mântuiala a clădirilor și a altor construcții este plănuit la nivel mondial precum covidu’. Fiecare generație trebuie să muncească o viață pt acoperișul de pe șandrama nu să moștenească ca să ne țină robi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger