AcasăȘTIRI EXTERNEDescoperire șocantă! Microplastic în carnea și laptele animalelor din fermele olandeze

Descoperire șocantă! Microplastic în carnea și laptele animalelor din fermele olandeze

microplasticDescoperire șocantă! Microplastic în carnea și laptele animalelor din fermele olandeze

Mici fragmente din plastic din ambalaje și sticle călătoresc în jurul lumii, străbătând mii de kilometri și punând în mare pericol specia umană. O mare parte din vină o poartă, desigur, omul, care contaminează solul și apa cu deșeuri neregenerabile.

Pentru prima dată, cercetătorii au descoperit microplastic în carnea, laptele și sângele animalelor. Particulele au fost găsite în produsele din supermarketuri și din fermele olandeze.

Microplastic descoperit în carnea, laptele și sângele animalelor din fermele olandeze

Oamenii de știință de la Universitatea Vrije din Amsterdam au găsit particule de microplastic în trei sferturi din produsele din carne și lapte testate și în fiecare probă de sânge, scrie cotidianul The Guardian.

De asemenea a fost găsit microplastic în toate mostrele din hrana animalelor ceea ce indică o cale de contaminare potențial importantă. Produsele alimentare au fost ambalate în plastic, ceea ce reprezintă o altă cale posibilă.

Impactul asupra sănătății oamenilor sau a animalelor de fermă este încă necunoscut, dar cercetătorii sunt îngrijorați deoarece, în laborator, microplasticele provoacă deteriorarea celulelor umane, iar despre particulele din aer se știe deja că pătrund în organism și provoacă milioane de decese premature anual.

author avatar
Andreea Vlad
603 afisari

7 COMENTARII

  1. Propaganda folosita ca pretext ca sa inchida fermele si sa creeze foamete intentionat. O sa mancati lacuste, vedetele de la defunctul hollywood deja se filmeaza mancand gandaci. You’ll own nothing and you’ll be happy!!! Agenda continua …

    • DE ACORD….. M AU BLOCAT FU…I IN GURA , IN DEMOCRATIA PL .., DACA SPUI LUCRURILOR PE NUME DEVI-PERSONA NON GRATA-………..

  2. niciodata nu cumpar produse agroalimentare cu provenienta olanda sau turcia , sint fara gust si nu au nici o legatura cu agricultura ci , cu monsanto .

  3. „Vrije Universiteit” = „Free University” =”Universitatea Liberă”. Tot numele trebuie tradus. Pt că „Liberă” e cu sensul de independentă față de Stat și Biserică. Cel puțin după concepția de la înființarea ei din 1880 …

  4. Occidentul maninca numai chimicale de multi ani si droguri la greu explication pentru procent mare de crime ,drogati ,homalai si pedofili

  5. ANDREEA ,TU AI TERMINAT MACAR UN LICEU ?CEEA CE TU SCRII IN ARTICOL DOVEDESTE UN NIVEL DE CULTURA GENERALA DE TIP CATASTROFAL !.
    INTELEG CA PRIN MECANIZAREA AVANSATA DIN AGRICULTURA OLANDEZA AJUNG IN HRANA ANIMALELOR SI CORPURI STRAINE CARE SUNT IMPROPII CU NUTRETUL ANIMALELOR.
    CA SE REGASESC IN NUTRETUL TOCAT SAU MACINAT DIVERSE MATERIALE PLASTICE CRED ,IAR IMAGINEA NU-I CONCLUDENTA PENTRU SUBSEMNATUL , MATERIALELE PLASTICE SE VAD !,DAR CEREALELE , SI IERBURILE TOCATE UNDE-S ????.
    DE CEVA ANATOMIE , DE CEVA PROCESE DE METABOLIZARE , AI HABAR ?,STAI DE VORBA CU UN MEDIC VETERINAR SI POATE PRICEPI ! CA CE-AI SCRIS E O PROSTIE .” MICRO PLASTICE IN CARNEA, LAPTELE SI SANGELE ANIMALELOR !,AU FOST GASITE IN PRODUSELE DIN SUPERMARKETURILE SI FERMELE OLANDEZE” !!,CARNEA A FOST PROCESATA ?,LAPTELE PROCESAT ?,CUM A FOST RECOLTAT SANGELE SI IN CE VAS ?, ACELE MICROPLASTICE NU PROVIN DIN PROCESUL INDUSTRIAL DE PRELUCRARE -AMBALARE ??.
    SCRIETI LA COMANDA ,COPIATI STIRI DE SCANDAL DIN ALTE TARI ,DAR DE DOCUMENTAT ,DE FILTRAT ABERATIILE NU SUNTETI INSTARE PENTRU CA NU ACEVI UN MINIM DE CULTURA GENERALA .

    • ai mancat un bostan si te-ai k kt un sambure , ai vrut sa pari un doct si ai iesit de prost . vezi-ti de barna din ochi , pina sa te iei de autoare , care are dreptate in esenta . mananca ceva produs in olanda si dupa aia fa pe proful .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger