AcasăȘTIRI EXTERNEDescoperire HORROR! Tânăr milionar găsit decapitat într-un apartament de lux

Descoperire HORROR! Tânăr milionar găsit decapitat într-un apartament de lux

Anchetatorii americani au misiunea deloc ușoară de a face lumină într-un caz absolut înfiorător.

Un tânăr în vârstă de doar 33 de ani a fost găsit fără suflare în apartamentul său de lux, situat în Manhattan. Una dintre cele două surori ale bărbatului, identificat, potrivit Daily Mail, drept Fahim Saleh, a fost cea care a făcut îngrozitoarea descoperire.

A fost alertată poliția, iar zona a fost împânzită de oameni ai legii. Scenele surprinse în interiorul locuinței tânărului milionar au fost absolut șocante. Conform sursei citate, trupul tânărului a fost găsit decapitat și dezmembrat, lângă cadavru fiind găsit un ferăstrău electric, de unde și ipoteza că în cazul de față ar fi vorba despre un ucigaș profesionist.

Încă nu se știe ce anume s-a întâmplat în acel apartament și care au fost motivele care au putut duce la o astfel de crimă oribilă căreia i-a căzut victimă milionarul din domeniul IT.

Imaginile surprinse de camere

Tânărul descris de prieteni drept un om zâmbitor, pasionat de gadget-uri și jocuri video, a fost zărit ultima oară luni după-amiază, urcând în liftul clădirii, alături de un individ care purta mănuși și mască și avea o geantă. Toate aceste amănunte reies din imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în clădirea de lux.

Ce s-a întâmplat mai departe, rămâne ca anchetatorii să lămurească. Potrivit sursei citate, una dintre pistele luate în calcul este aceea că tânărul ar fi fost atacat imediat ce a ajuns în apartamentul situat la etajul șapte al clădirii, locuință estimată la peste 2,2 milioane de dolari în care se intră direct din lift.

sursa foto: Instagram

758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger