Cauta

Dennis Rodman intenționează să meargă în Rusia, să încerce să obțină eliberarea lui Brittney Griner. Anunțul fostului star NBA

(sursa foto: Facebook/Dennis Rodman)

În vârstă de 61 de ani, fostul baschetbalist american al cărui nume e considerat o legendă a acestui sport, are de gând să meargă în Rusia. Motivul ține de situația jucătoarei Brittney Griner, în vârstă de 31 de ani.

Dennis Rodman, ex-jucător în NBA, a anunțat sâmbătă că intenționează să viziteze Rusia. Totul, pentru a încerca să obţină eliberarea baschetbalistei Brittney Griner – condamnată la 9 ani de închisoare – VEZI DETALII AICI.

Când ar putea ajunge Rodman în Rusia

„Am primit permisiunea să merg în Rusia să o ajut pe fata aceea”,a susținut Rodman, pentru NBC News. „Încerc să merg săptămâna asta”, a completat fostul jucător de baschet. Nu s-au oferit detalii suplimentare cu privire la cine anume i-a dat permisiunea de a călători în Rusia.

Doar că un astfel de pas ar putea avea efectul opus celui scontat – și anume ar putea să strice, mai degrabă decât să ajute. „Este o informație publică faptul că administrația a făcut o ofertă semnificativă rușilor și orice altceva decât negocierea în continuare prin canalul stabilit este probabil să complice și să împiedice eforturile de eliberare”, a spus un înalt oficial al Administrației Biden, conform sursei citate.

În contextul anunțatei intenții a fostului star NBA de a merge în Rusia, a revenit în atenție faptul că Rodman l-a numit pe liderul rus Vladimir Putin „cool”, după o vizită la Moscova, în urmă cu aproximativ 8 ani, și anume în 2014.

La începutul acestei luni, baschetbalista Brittney Griner a fost condamnată în Rusia pentru posesie de droguri, potrivit cbsnews.com. Sențința primită este de nouă ani de închisoare.

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version