AcasăȘTIRI EXTERNEDennis Rodman intenționează să meargă în Rusia, să încerce să obțină eliberarea...

Dennis Rodman intenționează să meargă în Rusia, să încerce să obțină eliberarea lui Brittney Griner. Anunțul fostului star NBA

(sursa foto: Facebook/Dennis Rodman)

În vârstă de 61 de ani, fostul baschetbalist american al cărui nume e considerat o legendă a acestui sport, are de gând să meargă în Rusia. Motivul ține de situația jucătoarei Brittney Griner, în vârstă de 31 de ani.

Dennis Rodman, ex-jucător în NBA, a anunțat sâmbătă că intenționează să viziteze Rusia. Totul, pentru a încerca să obţină eliberarea baschetbalistei Brittney Griner – condamnată la 9 ani de închisoare – VEZI DETALII AICI.

Când ar putea ajunge Rodman în Rusia

„Am primit permisiunea să merg în Rusia să o ajut pe fata aceea”,a susținut Rodman, pentru NBC News. „Încerc să merg săptămâna asta”, a completat fostul jucător de baschet. Nu s-au oferit detalii suplimentare cu privire la cine anume i-a dat permisiunea de a călători în Rusia.

Doar că un astfel de pas ar putea avea efectul opus celui scontat – și anume ar putea să strice, mai degrabă decât să ajute. „Este o informație publică faptul că administrația a făcut o ofertă semnificativă rușilor și orice altceva decât negocierea în continuare prin canalul stabilit este probabil să complice și să împiedice eforturile de eliberare”, a spus un înalt oficial al Administrației Biden, conform sursei citate.

În contextul anunțatei intenții a fostului star NBA de a merge în Rusia, a revenit în atenție faptul că Rodman l-a numit pe liderul rus Vladimir Putin „cool”, după o vizită la Moscova, în urmă cu aproximativ 8 ani, și anume în 2014.

La începutul acestei luni, baschetbalista Brittney Griner a fost condamnată în Rusia pentru posesie de droguri, potrivit cbsnews.com. Sențința primită este de nouă ani de închisoare.

author avatar
Andrei Coman
241 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger