AcasăȘTIRI EXTERNEDemocrații lui Joe Biden n-au ochi pentru fărădelegile BLM

Democrații lui Joe Biden n-au ochi pentru fărădelegile BLM

Convenția Democrată, unde se întrec în discursuri lipsite de feeling soții Obama, nu scoate un cuvânt despre gloatele distrugătoare ale mișcării radicale de stânga Black Lives Matter.

“Infracțiunile de ură înflăcărate văzute în orașele conduse de democrații, în numele BLM, în ultimele 12 săptămâni, au loc cu încurajarea tacită a primarilor, guvernanților și avocaților din district. Acesta este secretul murdar pe care democrații încearcă să-l măture sub covor până la alegerile din 3 noiembrie, cu ajutorul aliaților lor media. Nici un cuvânt de condamnare nu s-a auzit la Convenția Națională Democrată pentru violența care a cuprins Portland, Atlanta,  Minneapolis și New York City”, notează New York Post. Nu s-a lăsat mai prejos nici președintele democraților, Tom Perez, care a adus un omagiu înflăcărat „mișcării Black Lives Matter” pentru că “a dat glas inegalității profunde care a afectat națiunea noastră încă de la înființare”.

“Valorile” stabilite de marxiștii instruiți auto-descriși de BLM pe site-ul său includ (și) desființarea familiei tradiționale americane, a poliției și închisorilor. Iar toate aceste aberații nu par să-i deranjeze pe diriguitorii campaniei lui Joe Biden. Un accept tacit pentru acțiunile unei organizații militante care incită la violență și anarhie ar fi ca și cum Al Qaeda s-ar redenumi „Salvați copiii”. Orice partid politic decent ar tăia imediat toate legăturile cu BLM.NYPost se întreabă cât mai trebuie să “ignorăm faptul că liderii democrați continuă să-și semnalizeze sprijinul pentru o astfel de organizație militantă, în timp ce insistă că violența pe care o vedem este „în mare parte proteste pașnice”.

În loc să apere poliția în săptămânile de violență și denigrare, Biden și-a semnalat acordul cu ura anti-polițistă a mișcării BLM. În orașele controlate de primari sau guvernatori democrați de extremă stângă, protestatarii arestați de poliție nu au fost urmăriți penal timp de două luni. Neted spus, asta înseamnă că strategia democraților de a-l înlătura pe Donald Trump de la Casa Albă se bazează pe violență și tulburări sociale.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
262 afisari

2 COMENTARII

  1. Socoteala este simpla, mișcarea BLM este finanțată de Finanțatorii partidului democrat sa il dea jos pe trump, este ca si cum ti ai bate copilul? Normal ca nu conteaza ca negrii ii gonesc pe albi din casa, americanii sunt cei mai prosti oameni de pe glob, nu isi vad “mizeria” din proprii ochi, manipularea este atat de mare, ca aplauda cand le sunt devalizate si distruse casele de către negrii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger