AcasăȘTIRI EXTERNEDeltacron. Cipru a descoperit o variantă Covid-19 care combină Delta și Omicron

Deltacron. Cipru a descoperit o variantă Covid-19 care combină Delta și Omicron

Deltacron. Cipru a descoperit o variantă Covid-19 care combină Delta și Omicron

Potrivit unui profesor de biologie din Cipru, în această țară au fost identificate peste 20 de cazuri de co-infecții cu variantele Delta și Omicron ale Covid-19.

După Delta și Omicron, vine „Deltacron”? Potrivit oamenilor de știință ciprioți, cazuri de combinare a celor două variante au fost descoperite în țară, în ultimele zile.

25 de cazuri identificate

„În prezent există co-infecții Omicron și Delta și am găsit această nouă tulpină, o combinație a celor două”, a declarat vineri dr. Leondios Kostrikis, profesor de biologie la Universitatea din Cipru, în comentarii raportate de Bloomberg.

Au fost identificate în total 25 de cazuri ale acestei variante. Potrivit Cyprus Mail, 11 din cele 25 de probe prelevate au fost de la persoane internate.

„Frecvența mutațiilor a fost mai mare la cei spitalizați, ceea ce ar putea însemna că există o corelație între Deltacron și spitalizări”, a spus dr. Kostrikis.

Cu toate acestea, nu există nici un indiciu pentru moment că această nouă tulpină va fi mai periculoasă”.

Vom vedea pe viitor dacă este mai patologică sau mai contagioasă”, a calificat biologul, estimând că varianta Omicron, implantată acum pe toate continentele, ar putea înlocui în mare măsură această nouă tulpină din cauza contagiozității sale.

Ministrul cipriot al Sănătății, care urmează să susțină o conferință de presă pe acest subiect în zilele următoare, rămâne și el calm.

„Descoperirile revoluționare ale echipei dr. Kostrikis ne fac mândri de oamenii noștri de știință”, preferă să sublinieze el. „Această cercetare plasează Ciprul pe harta internațională în materie de sănătate”.

author avatar
Tudor Borcea
233 afisari

8 COMENTARII

  1. Da a aparut la omese si varianta Hoție combinata cu Minciuna si a iesit HOCIUNA…:)) Ce ziceti….pot sa intru si eu in cursa pentru premiul nobel in medicina?

  2. Este PARANOIA din popor. În toată lumea. Se extinde rapid. Afectează cerebelul. Pacientul zero aRAHAT.
    Transmite la ATI la toți „eroii” prin protocolul criminal OMS cu care a ucis 60 de mii de oameni.

  3. Cum vine comanda.
    Alaltaieri: delta.
    Ieri: omicron.
    Maine:deltacron.
    Nu apar asa repede mutatiile.

  4. Adică este ca un amestec între țap și scroafă. Periculos rău… Cam ce-ar fi dacă s-ar amesteca rahila cu arahat.

  5. Bai fricosilor care nu puteti sa scrieti macar aici ceea ce e clar ca fac criminalii astia de globalisti imputiti, se vede cu ochiul liber ca nazistii astia lanseaza acum cate o noua arma biologica la fiecare 2 luni, dar in locuri diferite de pe glob, numai ca sa ii tina in confuzie pe totii cobaii fazani care au pus si inca pun botul la propaganda nazista imputita a ordinarilor astia !! Bai cobailor din Cipru, o alta deja insula penitenciar ca si Australia, hai rapid de maine alinierea ca la Auschwitz, au baietii vostrii de acolo cu ochii albastrii numai pentru voi ceva cu Solutia Finala, e numai 1 singura intepatura, dupa aia a-ti scapat, dar direkt in Iad !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia isi bat joc uni de altii, mai rar sa vezi asa un haos mondial !! Multumim bai Kill Bates, bai Bezos, bai Branson, bai Musk, sunteti niste kakati cu ochi, si degeaba va ascundeti in bunkarele voastre subterane, ca tot o sa va afumam afara de acolo, iar apoi va pune la foc mic, ca niste porkusori ce sunteti !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Deltacron Not Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger