AcasăȘTIRI EXTERNEDeclarația șocantă a criminalei fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză,...

Declarația șocantă a criminalei fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, la Paris / Pe cine dorea să ucidă, de fapt?

crimaDeclarația șocantă a criminalei fetiței de 12 ani, găsită moartă într-o valiză, la Paris / Pe cine dorea să ucidă, de fapt?

Poliția din Paris investighează o nouă teorie în cazul fetiței de 12 ani torturată și ucisă. Se pare că ucigașa dorea s-o omoare de fapt pe mama acesteia.

Anchetatorii iau în considerare să fie o crimă din răzbunare, însă victima a fost aleasă greșit. Se pare că femeia ar fi „dus fata în apartamentul surorii ei și ar fi forțat-o să facă un duș” înainte să o tortureze și omoare.

Criminala n-a arătat nicio urmă de remușcare

Fetița a fost găsită legată într-o valiză, în preajma locuinței sale, cu numele „0” și „1” imprimate pe piept. Ulterior, trupul ei a fost lăsat în curtea interioară a unei clădiri.

Când i-au fost prezentate fotografii cu trupul copilei de 12 ani, aceasta ar fi afirmat: „Nu mă încălzește, nu mă lasă rece. Și eu am fost violată și mi-am văzut părinții murind în fața mea”.

Victima trebuia să fie de fapt mama fetei ucise

Există posibilitatea ca Dahbia B, suspecta, să o fi omorât pe Lola după ce a confundat-o cu mama ei. Cea din urmă i-ar fi refuzat accesul în blocul în care locuia, așa că uciderea ar putea avea la bază o răzbunare.

Suspecta ar fi încercat să se mute împreună cu sora ei, care locuia în același bloc cu fata de 12 ani și familia ei, însă mama Lolei ar fi refuzat să-i ofere o cartelă de acces în clădire.

Dahbia B., în vârstă de 24 de ani, a ajuns în Franța, în mod legal, în 2016, cu un permis de ședere pentru studenți.

Anul acesta în august, femeia a primit o notificare din partea statului francez care îi cereau să părăsească teritoriu, aceasta nemaiavând un permis de ședere valid.

author avatar
Andreea Vlad
798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger