AcasăȘTIRI EXTERNEDecizie de ultim moment de la SUA şi NATO privind înarmarea Ucrainei....

Decizie de ultim moment de la SUA şi NATO privind înarmarea Ucrainei. Dmitro Kuleba a spus tot

ucrainaRĂZBOI ÎN UCRAINA. Negocieri Ucraina-Rusia. A început întâlnirea miniștrilor de Externe Kuleba și Lavrov în Turcia - FOTO

Dmitro Kuleba, ministrul ucrainean al afacerilor externe, s-a întâlnit duminică, în marja reuniunii informale NATO de la Berlin, cu secretarul de stat american Antony Blinken. Părţile au discutat despre următorii paşi ai Occidentului în privinţa războiului pornit de Rusia.

„Mai multe arme şi alte ajutoare sunt în drum spre Ucraina” – este concluzia întâlnirii.

Au discutat şi despre criza alimentară

Cei doi oficiali au discutat despre impactul invaziei ruse asupra Ucrainei, inclusiv asupra securităţii alimentare globale, a informat la rândul său purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american Ned Price.

Am convenit să conclucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că exporturile de produse alimentare din Ucraina ajung la consumatori în Africa şi Asia. Le suntem recunoscători secretarului de stat Blinken şi SUA pentru leadershipul şi sprijinul lor neclintit„, a notat Kuleba pe Twitter.

Kuleba le-a vorbit liderilor din Alianţă despre modul în care NATO poate ajuta în continuare această ţară, în timp ce ea luptă deja de 12 săptămâni împotriva forţelor militare ruse care au invadat-o pe 24 februarie.

author avatar
Andrei Ștefan
1.074 afisari

6 COMENTARII

  1. noi suntem doar slugile! e de bine! ce buni conducatori avem. sa-i lase sa duca prin polonia sa-i jupoaie ,,panii”!

  2. America lui Joe Biden, NU cunoaste cuvantul PACE. TOTUL pentru MARELE Israel in Ucraina.

  3. „Am convenit să conclucrăm îndeaproape”. Desi are speller de romana, acest „limba de lemn” nu e in stare sa scrie. Cuvantul asta NU provine din „concluzie” cum crede Andrei Stefan! E ALT cuvant. Titlu cretin, ca deobicei. Kuleba NU putea „spune tot” ca e papusa americanilor si aia ii scriu si mesajele Twiter. De ce pupati asa de apasat in cur pe ucrainieni, fratilor? Nu erau „cei mai corupti din lume” pana toamna trecuta? Nu l-au majit ei pe Hunter Biden? Sau de aia?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger