AcasăȘTIRI EXTERNEDecizia justiţiei din Franţa în privinţa lui Gregorian Bivolaru/Guru riscă o pedeapsă...

Decizia justiţiei din Franţa în privinţa lui Gregorian Bivolaru/Guru riscă o pedeapsă URIAȘĂ!

Parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru mai multe infracţiuni, în dosarul în care o sectă este acuzată că organizează violenţe sexuale.

Perioada arestului preventiv în care a fost plasat Gregorian Bivolaru, guru al unei mişcări, se încheie vineri.

Vor fi mai mulţi arestaţi

Parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru mai multe infracţiuni, printre care răpire în bandă organizată, infracţiune pedepsită cu până la 30 de ani de închisoare, abuz de slăbiciune în bandă organizată de către un membru al unei secte, viol şi trafic de fiinţe umane în bandă organizată.

O sursă judiciară a declarat că 15 persoane din cele 41 arestate marţi vor compărea vineri în faţa judecătorului de instrucţie.

Cum este văzut Gregorian Bivolaru în Franţa?

Gregorian Bivolaru (71 ani) cu cetăţenie română şi suedeză, el are un aspect neîngrijit, poartă ochelari mari şi este cel care a fondat Mişcarea pentru Integrare Spirituală spre Absolut (MISA), redenumită Atman când s-a extins în afara României.

Mişcarea se prezintă ca fiind axată pe practica tantra yoga. Concomitent cu arestările, 26 de femei au fost „extrase din sectă”, chiar dacă „erau găzduite în condiţii de înghesuială şi de igienă deplorabilă”, a subliniat sursa judiciară.

După ce a câștigat două procese cu statul român la CEDO, Gregorian Bivolaru, liderul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut, a bifat un nou triumf în Instanţă, de această dată în țară.

El a primit o decizie favorabilă într-un proces deschis la Tribunalul Sibiu prin care cerea daune morale de la Statul Român, considerând că nu s-a respectat un ”termen rezonabil de desfăşurare a unei proceduri judiciare penale în care a fost implicat”, conform unui dosar deschis în 13 ianuarie 2023.

Tribunalul Sibiu a decis miercuri, 5 iulie, că statul român trebuie să-i plătească 50.000 de euro daune morale. În procesele de la CEDO, lui Bivolaru i s-au acordat 1.000, respectiv 1.200 de euro daune morale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.389 afisari

4 COMENTARII

 1. Tribunalul Sibiu, adică acel tribunal care a reabilitat o organizație 100% nazistă, declarată ca atare de către Tribunalul de la Nuernberg, care a judecat crimele de război naziste. De această decizi beneficiarul direct, net, substanțial a fost cel care se împănează cu titlul de Președinte al României, funcţie pe care o folosește doar în interes personal, să ducă o viață lipsită de griji, în cel mai orbitor lux posibil în România, îmbelșugă și totodată odihnitoare. Dacă acel tribunal ar fi fost tribunal al României, supus legilor române, acest individ nu ajungea președintele României, ci locatar al beciului domnesc. Un singur argument este suficient, Însușirea celor 6 case, mai ales cea declarată de Curtea de Apel Brașov că a fost dobândită prin multe încălcări de lege. Numai că această hotărâre judecătorească nu si-a urmat cursul firesc, toate au fost stopate de susținerea ocultă de care a avut, are și va avea parte acest parazit al societății românești.

 2. De ce Romania, cu drepturi depline ale UE, trebuie sa inghita ce hotarasc, impotriva ei, alte instante nationale?
  De ce alte instante nationale nesocotesc o hotarare definitiva a tarii noastre?
  Unde a fost abuzul politic a unei hotarari judecatoresti, atunci cand l-au condamnat pe Curu Bivolaru?
  Iata ce a dus la refuzul instantelor din Suedia atunci cand nu l-au extradat pe guru.
  Mult mai multe infractiuni.
  Acum si Finlanda sau Franta fac politie politica daca l-au arestat?
  Ar trebui macar ca ambasada sa faca ceva.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri