AcasăȘTIRI EXTERNEDe luni, începe vaccinarea copiilor între 5-11 ani. Persoanele nevaccinate vor fi...

De luni, începe vaccinarea copiilor între 5-11 ani. Persoanele nevaccinate vor fi izolate

Copii cu vârstă între 5-11 ani vor putea fi imunizați, în Viena, ceea ce reprezintă o premieră în Uniunea Europeană. De altfel, cancelarul austriac a anunţat, vineri, că persoanele care nu sunt vaccinate sau care nu dețin certificat de anticorpi vor fi izolate, la nivel național.

Această serie de măsuri drastice vine ca urmare a înregistrării unui număr record de noi contaminări cu COVID-19.

Se va undă verde izolării la nivel național

„Obiectivul este clar: vrem să dăm undă verde unei izolări la nivel naţional pentru persoanele nevaccinate”, a anunțat Alexander Schallenberg, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit agerpres.ro.

Deocamdată, nu a fost anunțată și data de la care va fi pusa în practică această măsură. Mai întâi trebuie primit avizul Parlamentului, duminică.

În Austria, aproximativ 65% din populaţie a primit cele două doze de vaccin, cu 2 procente mai puţin decât media europeană (care este de 67%).

Ce prevede măsura izolării persoanelor nevaccinate

Măsura privind izolarea persoanelor nevaccinate sau care nu dețin certificat de anticorpi se va aplica de luni în landurile Austria Superioară (nord) şi Salzburg (vest), printre cele mai afectate de pandemie.

Astfel, cei care nu dețin acest certificat verde nu mai au voie să părăsească locuința decât pentru a merge la cumpărături, pentru a face sport sau pentru îngrijiri medicale. Potrivit cancelarului, vor fi efectuate verificări neanunţate.

Totuși, măsura are nevoie și de aprobarea tuturor guvernatorilor regionali, care se vor întruni la sfârşitul săptămânii.

În prezent, în Austria, se înregistrează zilnic peste 10.000 de noi cazuri.

Începând de luni, copiii sub 11 ani pot fi vaccinați

De asemenea, și primarul Vienei, Michael Ludwig, a anunţat, într-un comunicat, noi măsuri „pentru a stopa dezvoltarea periculoasă” a virusului în capitală austriacă. Așadar, începând de luni, copiii cu vârsta între 5 și 11 ani vor putea fi vaccinaţi cu Pfizer-BioNTech la unul din centrele de vaccinare vieneze.

Aceasta este o decizie fără precedent în UE. Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) nu şi-a dat încă aprobarea pentru utilizarea vaccinului, dar ţările membre au dreptul de a folosi produse neautorizate pentru a răspunde unei urgenţe de „sănătate publică”.

author avatar
Alina Costache
1.663 afisari

6 COMENTARII

  1. Ba nebunilor ati ajuns mai rau ca antrenatul vostru cu nazismul ,e clar ca voi din gena dunteti malefici , cum ba in democratia voastra consolidata sa asupriti pe cei sanatosii sisa sgresatii copiii cu un expetiment genetic??? Si nebunia voastra ca si aia de la ue o impuneti la toti pt ca voi sunteti fara Dumnezeu.

  2. Care „imunizare” bai dobitocilor ? Cu cat creste numarul celor intoxicati cu proteina Spike , cu atat izbucnesc tot felul de efecte , de la reinfectare ,pana la inflamare , tromboza,reactii autoimune si moarte ! Bai dobitoci bolnavi psihic , deja este clar ca in toate zonele puternic „vaxxinate” inca din primavara , se manifesta acum fenomenul de DEZACTIVARE AL SISTEMULUI IMUNITAR NATURAL – De aici si nou explozie de cazuri ! Este ce mai mortala CAPCANA din istoria omenirii pentru ca noile rapeluri vor distruge si mai tare imunitatea naturala creaind dependenta DOAR pentru Covrig in paralel cu reactiile adverse de coagulare ale sangelui !

  3. LA NOI VACCINAREA COPIILOR SE AMANA DUPA VACCINAREA STERPATURILOR CARE AU VANDUT COPIII ALTORA, CA NU AU FOST IN STARE SA CREASCA SAU SA FACA COPII. SARACIA SA, NU A FOST CAPABILA SA INFIEZE VREUN COPIL SAU SA FACA, FIIND OCUPATA CU MODA, TENISUL, ARAFAT SI GOLFUL PIERSIC. SI NINA A FOST LA FEL DE IUBITOARE DE COPII…A AVUT MEREU CATE O PISICA..ATAT DE MULT A IUBIT COPIII! ION LA INCEPUTUL POST REVOLUTIONAR…JOHANNIS LA SFARSITUL EPOCII MIZERIEI CRIMINALILOR! EPOCA DISTRUGERII ROMANIEI SE INTINDE INTRE 2 INCAPABILI SI TRADATORI DE NEAM, POPOR SI TARA! COLIVA SI LUMANARE NU MERITATI, CA VA ASTEAPTA IADUL !!! DUMNEZEU NU ARE GLUME IN PROGRAM…O SA VEDETI VOI..SICRIUL NU ARE BUZUNARE…SARACANI DE VOI…

  4. Bai nazistilor din Austria, sunteti de tot kakatul, nu degeaba de la voi a pornit spre putere si pitikul acela mic cu aceea mustata caraghioasa aka ratatul ala de Hitler !! Vine razboiul si la voi, in Occidentul decadent si ateu, nu trebuie sa mai asteptati mult, e aici dupa colt, totul acolo la voi e un imens butoi cu pulbere, numai scanteia care sa porneasca totul mai lipseste !! Dar sunt destui care o vor face, incepand cu nazistii de Draghi, Micron, BoJo, Ursula, va fi o adevarata placere sa vezi cum o sa arda toata sandramaua de casa de nebuni numita Occidentul !! O sa va omorati ca zeii, adica cimpanzeii intre voi, bai austriceilor nazisti, la groapa de gunoi a istoriei cu voi, hai cu Nazi Austria 2.0., o meritati, bai capsomanilor tampiti, sunteti cu totii o natie de lemmingi, in curand vi se v-a da si lovitura finala, elitele psihopate globaliste vor stinge lumina in Europa, la propriu, sa vezi macel dupa aceea, toti tefelistii si trotinetistii vor ajunge carne de tun, la propriu !! Make Austria Nazi Again 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger