AcasăȘTIRI EXTERNEUcraina pune tunurile pe Elon Musk. Motivul pentru care patronul Tesla e...

Ucraina pune tunurile pe Elon Musk. Motivul pentru care patronul Tesla e făcut albie de porci/ „Du-te dracului cu rahatul tău de Tesla”

Elon MuskElon Musk se joacă cu nervii ucrainenilor. Ce decizie a luat în legătură cu rețeaua de internet Starlink din Ucraina

Miliardarul american Elon Musk a atras luni furia publică a înalților oficiali ucraineni, după ce a postat pe Twitter o serie de propuneri pentru pace între Kiev și Moscova.

Elon Musk a sugerat că referendumurile recente organizate de Rusia cu privire la anexarea a patru regiuni din Ucraina, (Zaporojie, Herson, Donețk, Lugansk) care au fost respinse de Occident ca fiind alegeri false și trucate, ar trebui refăcute sub supravegherea ONU și că Rusia ar trebui să părăsească Ucraina „dacă aceasta este voința poporului”.

Crimeea să rămână rușilor, Ucraina neutră

Conform acordului de pace propus de Elon Musk, Crimeea, o regiune anexată de Rusia în 2014, ar deveni oficial parte a Rusiei, Ucraina nu ar mai revendica teritoriul, iar aprovizionarea cu apă a Crimeei ar fi „asigurată”. De asemenea, a propus ca Ucraina să rămână neutră în afacerile mondiale, tot în cadrul acordului său de pace, informează La Libre.

Patronul Tesla a postat pe Twitter un sondaj de opinie pentru urmăritorii săi, cerându-le să răspundă afirmativ sau negativ la propunerile sale pentru pace între Ucraina și Rusia. Mai exact:

-Teritoriul ucrainean Crimeea, anexat cu forța de Rusia în 2014, să fie cedat definitiv Rusiei și să i se garanteze o aprovizionare permanentă cu apă.

-Cele patru regiuni din estul Ucrainei, unde Rusia a organizat luna trecută referendumuri false înainte de a anexa ilegal teritoriul, să fie supuse unor noi referendumuri, de data aceasta organizate de Națiunile Unite.

– Ucraina să fie forțată să rămână „neutră”, realizând obiectivul pe termen lung al Kremlinului de a împiedica țara să adere la alianța NATO.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a răspuns, tot pe Twitter, cu un sondaj propriu pe Twitter, informează CNBC.

„Care Elon Musk vă place mai mult?”. a întrebat Zelenski, oferind două opțiuni de răspuns: „Unul care susține Ucraina” sau „Unul care susține Rusia”.

„Du-te dracului este răspunsul meu foarte diplomatic pentru tine”

De partea sa, ambasadorul ucrainean la Berlin, Andri Melnik, nu s-a sfiit să-l insulte direct pe patronul Tesla, tot pe Twitter. „Du-te dracului este răspunsul meu foarte diplomatic pentru tine”, a scris ambasadorul demisionar al Ucrainei în Germania, Andrij Melnyk, ca răspuns la tweet-ul lui Musk.

„Singurul rezultat este că acum niciun ucrainean nu va mai cumpăra NICIODATĂ rahatul tău de Tesla. Așa că mult noroc”.

Reacțiile furioase din Ucraina au fost cu atât mai notabile cu cât Musk și-a câștigat statutul de cvasi-erou în Ucraina de la începutul conflictului. Sistemul de comunicare prin satelit Starlink al lui Musk a permis ucrainenilor și armatei ucrainene să ocolească întreruperile de internet care au afectat țara.

Cu toate acestea, remarcile excentricului Musk nu sunt în totalitate ieșite din comun. În timp ce interesele de afaceri ale companiei Tesla s-au aliniat în mod tradițional cu stânga politică americană, Musk a cultivat în ultima vreme o relație antagonistă cu figuri politice democrate importante, inclusiv cu președintele Joe Biden, a cărui administrație a sprijinit Ucraina prin pachete de arme și sancțiuni împotriva Moscovei.

author avatar
Tudor Borcea
1.171 afisari

11 COMENTARII

  1. Am avut dreptate ca de obicei…batalia e pe litiul si mineralele din zona disputata intre 2gasti de multinationale
    Vom vedea chestii spectaculoase ptr ca politicienii sunt niste slugoi toti de la AlaZ

  2. Elon M uita un lucru
    Porcul rus nu respecta neutralitatea Ucrainei ,chiar daca i s-ar da Crimeea
    Tot timpul va vrea mai mult .

    • meh,” Ucraina” este o tara falsa cu teritorii furate de la toți vecinii. Lenin Stalin Hrușciov și țarii ruși sunt „părinții fondatori”.

      • Da corect…
        Zelenski Este o artă pt marile puterii ale lumii.
        Intrarea este liberă în ucraina prin zelenski,slugă Americanilor ..
        Într-o zi o sa intelegem că putin era de partea cea bună.

  3. Incep satanistii sa se certe intre ei.Este ok.
    Nazistul Musk l-a ajutat pe Poponel Zelensky cu satelitii lui ca sa faca si armata nazista ucrainiana ceva in acest razboi, nu numai sa ia cafteala,
    iar acum Poponel il injura ca la usa cortului stramosilor sai inchinatori la Satana, de parca Musk nu este si el o reptila nazista.

    ,,Au fost emise ordine de împușcare la nivel mondial împotriva tuturor membrilor mafiei khazariene până când aceștia se predau necondiționat, conform unui acord încheiat între MI6, CIA, Mossad, FSB-ul rus și alte agenții militare/de informații din întreaga lume. Acest lucru este legal, deoarece KM încearcă în mod activ să omoare 90% din umanitate. Dacă se predau, se vor confrunta cu tribunale pentru crime de război în stil Nürnberg. Dacă nu o fac, se confruntă cu moartea.
    Pe bună dreptate, președintele rus Vladimir Putin a spus că dictatura elitelor occidentale vizează toate societățile, inclusiv cetățenii țărilor occidentale înșiși [este] satanism pur… Iisus Cristos a spus în Predica de pe Munte: „După roadele lor. , îi veți cunoaște.” Aceste fructe otrăvitoare sunt deja evidente pentru oameni, nu numai în țara noastră, ci și în toate țările, inclusiv mulți oameni din Occident.
    Pentru cei care încă nu înțeleg cu ce avem de-a face, aruncați o privire la acest videoclip cu sacrificiul unui copil. https://floridanationalists.com/2022/09/16/video-150k-jews-gather-in-chicago-for-child-sacrifice-ritual-first-president-of-israel-in-attendance/?fbclid=IwAR1xW1mPX2GM5QzYSO_JhG-SuwdwAUfQDPMGVBgUYkesZz1qFfk-KaJ9TrA
    Este dovada că avem de-a face cu fanatici care se închină la Moloh (zeul focului lor Moloch ) și care sacrifică copiii. Ei ne privesc drept „Amalak” și cred că au dreptul să ne omoare sau să ne înrobească ca vitele. Aceștia sunt vechii dușmani ai evreilor, romanilor, creștinilor și ai majorității omenirii. Ei sunt cei care l-au torturat pe Isus Cristos până la moarte și i-au scos trupul pentru a fi afișat public.
    Videoclipul este de la târgul mondial de la Chicago din 1933, dar până în ziua de azi se fac sacrificii în masă. Sursele noastre MI6 spun că au un videoclip cu „copii frumoși sacrificați”, într-un holocaust la o ceremonie de inaugurare a noii clădiri World Trade Center. Un holocaust este o ardere de tot adusă lui Moloch, cunoscut și sub numele de Ba’al, Set sau Satan. Aceștia sunt oamenii care au ucis zeci de milioane de chinezi, ruși, germani, japonezi, evrei etc. în timpul și după cel de-al Doilea Război Mondial, ca parte a planului lor de a transforma planeta Pământ într-o fermă uriașă de animale.
    Evenimentul prezentat mai sus a fost organizat de Organizația Sionistă din America, sponsorizat de Agenția Evreiască pentru Palestina și produs de Meyer Weisgal, cu ajutorul rabinului Solomon Goldman, precum și al lui Maurice Samuel, autorul cărții „You Gentiles”, (evenimentul a avut loc la câteva luni de la preluarea puterii de către Hitler)…’’

  4. daca ar reface referenduumu sub observatori chinezi(ONU)
    aia nu ar mai pleca-stiu americanii ce stiu……

  5. Gunoiul drogat Jeglensky sluga Diavolului drogat ,pedofil si homolai vine tavalugul peste Jeglensky si nazistii viermi ucraineni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger