AcasăȘTIRI EXTERNEDe la discriminare sexuală la CRIMĂ: 2 morţi şi 14 răniţi, după...

De la discriminare sexuală la CRIMĂ: 2 morţi şi 14 răniţi, după ÎMPUŞCĂTURI într-un club din Oslo (VIDEO)

Două persoane au fost ucise şi 14 au fost rănite în urma unor împuşcături petrecute în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul capitalei Oslo.

A fost confirmată moartea a două persoane în urma împuşcăturilor. Sunt mai mulţi răniţi grav”. Un suspect a fost arestat şi au fost recuperate două arme, a declarat poliţia.

Atacuri în 3 zone din Oslo

Împuşcăturile s-au produs în jurul orei locale 01:00 (23:00GMT) în trei locuri apropiate din centrul capitalei norvegiene: clubul gay London Pub, clubul de jazz Herr Nilsen şi un punct de vânzare pentru mâncare la pachet. Nu a fost imediat clar care a fost motivul atacului.

„În total, 14 persoane primesc îngrijiri din partea personalului sanitar. Trei persoane sunt grav rănite”, a declarat şeful operaţiunilor poliţiei, Tore Barstad, citat de postul de radio NRK.

„Totul indică acum că a fost o singură persoană care a comis această faptă”, a spus el.

Elicopterele au survolat oraşul

Spitalul din Ullevaal a primit şase răniţi a căror stare nu este cunoscută, a anunţat un purtător de cuvânt al Spitalului Universitar din Oslo la postul TV2.

Elicopterele au survolat centrul capitalei în timp ce sirenele ambulanţelor şi ale maşinilor de poliţie s-au auzit în întreg oraşul.

author avatar
Andrei Ștefan
487 afisari

4 COMENTARII

      • Nu cred că-i poponar, domnule, este condoleanțaru saitului! Prostalaul nici nu știe cui transmite condoleanțele dar le transmite, probabil lucrează la vreo firma de pompe funebre !

  1. Era de asteptat sa apara extremismul, pentru ca orice extrema atrage cealalta extrema. Au inceput ei cu agenda de a indocrina copiii sa fie trans si cu terapii si hormoni chiar si la copiii de 3,4 ani, astfel incat vom vedea mai multi extremisti de partea cealalta.
    S-a fortat mult prea mult agenda lgbtq. Nu salut acest atac, nu cred ca violenta este solutia, dar remarc ca este rezultatul care se putea astepta. O sa fie mai multe probleme, mai ales ca in UE au aparut foarte multi musulmani pentru care homosexualitatea este un foarte mare pacat pedepsit cu moartea, am importat toate valorile, oameni care nu cauta decat siguranta, care se integreaza, sau nu dar isi vad de ale lor, dar si multi extremisti.
    Rezultatul s-a vazut si o sa se mai vada.
    Ce se va intampla, din cauza impingerii agendei trans cu bagatul ei pe gat inclusiv prin filme seriale peste tot:
    – extremistii o sa faca in continuare ce stiu ei sa faca
    – oamenii moderati o sa se faca ca nu vad, nu o sa iasa in strada sa apere drepturile lgbtq, pentru ca acum le este frivca de tot ce aduce lgbtq.
    Eu sunt printre cei care aparau drepturile lgbtq. Credeam ca au dreptul la parteneriat civil, la multe. Insa tot ce am vazut in ultimii ani, unde au ajuns, coruptia copiilor, m-a facut sa imi schimb parerea la 180 de grade, la fel ca mine multi. Daca am avea acum un referendum pentru familie rezultatul ar fi cu totul diferit fata de cel de acum cativa ani. Atunci eu am boicotat referendumul, eu si mult altii care acum gandesc fix ca mine: una este sa ii lasi sa traiasca, sa aiba si ei drepturi, alta sa ii pui peste toti ceilalti si sa fortezi femeile sa concureze in sport cu barbati care isi spun femei (dar pe langa ca tot xy au ca si cromozomi mai au si aparatul genital msculin), sa vezi ca ajung in inchisori pt viol barbati care isi spun femei si sunt pusi in celule cu femei si iar violeaza si tot asa ca tot au aparatul masculin atasat, prea mult este o nebunie deja. Si sa vezi ca sunt impinsi copii si adu=olescenti sa se mutileze prin opreatii ireversibile la o varsta la care nu au discernamant. Prea mult. Oamenii normali o sa stea deoparte, li s-a luat de agenda lgbtq. Minoritatile au castigat mereu pentru ca majoritatea moderata a fost de partea lor, asta s-a terminat. Si orice s-ar face nu o sa se schimbe asta.
    Si din ce am vazut mi-a picat fisa: pai… maine o sa spuna ca ”s-au nascut asa” si pedofilii si necrofilii si zoofilii. Si tot asa.
    Nu cred ca oamnii care cad in pacatul gay trebuie sa fie omorati, sau sa nu aiba siguranta! Insa nici nu cred ca trebuie sa faca parada si sa corupa copiii si sa aiba mai multe drepturi si avantaje decat ceilalti si sa fie ridicati in slavi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger