AcasăȘTIRI EXTERNEDe ce se consideră Macron un pierzător, deşi a câştigat alegerile prezidenţiale...

De ce se consideră Macron un pierzător, deşi a câştigat alegerile prezidenţiale din Franţa

Franța strange șurubul. Nevaccinații, excluși din restaurante, trenuri sau avioane, chiar cu test negativ

Președintele în funcție, Emmanuel Macron, a reușit să se impună în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale franceze în fața candidatei de extremă dreaptă, Marine Le Pen.

Numărătoarea oficială a voturilor s-a încheiat. Astfel, Emmanuel Macron a câștigat scrutinul care îi aduce al doilea mandat de președinte cu 58,55% din voturi, iar contracandidata sa, Marine Le Pen, a obținut 41,45% din voturi.

Macron se consideră „răul mai mic”

Emmanuel Macron a declarat că votul alegătorilor care au ales să blocheze Adunarea Naţională îl obligă în anii ce vor urma şi a afirmat că va fi preşedintele tuturor.

Ştiu că mulţi din compatrioţii noştri m-au votat astăzi nu pentru a susţine ideile pe care eu le susţin, ci pentru a le bloca pe cele de extremă dreapta. Vreau să le mulţumesc şi ştiu că am o datorie faţă de ei în anii ce vor veni.

Va trebui să fim binevoitori şi respectuoşi pentru că ţara noastră este împovărată de atâtea îndoieli, de atât de multe diviziuni.Nimeni nu va fi lăsat pe marginea drumului. Va depinde de noi să lucrăm împreună pentru a realiza această unitate care ne va permite să trăim vieţi mai fericite în Franţa. Anii care vor urma cu siguranţă nu vor fi liniştiţi, dar vor fi istorici„, a spus Macron.

„Nu mai sunt candidatul unei tabere, ci preşedintele tuturor”, a afirmat Emmanuel Macron.

author avatar
Andrei Ștefan
2.536 afisari

14 COMENTARII

  1. le-a spus direct ca le va freca ridichea inca 5 ani , gusturile francezilor nu se discuta . eu cred ca scorul real este mai strans ,ceia ce spune mult ca una nepregatita ca Le Pen aproape sa castige .

    • Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

  2. Smău-de Tudor Arghezi
    Numi place smăul
    Nici cum arata
    Nici cum se imbraca
    Nici cum se poarta.Strofa2:Numi plac licuricii ,nici furnici,nici urechiușe,nici burechiusele
    Strofa 3:Numi place Cristina/Ca e ca Iustina/Nici dă Maura/Că ii mica gaura.Punct

  3. I-au furat alegerile lui Le Pen precum lui Trump. Oferta economico-sociala a lui Le Pen era de nerefuzat pentru francezul de rand autohton. Dar au votat masiv veneticii împotriva ei. Nu au lăsat nici numărarea voturilor libera iar poporul francez simte asta. Franța nu va mai avea pace sociala. Sa urmeze o noua revoluție francaza? Oculta e disperata ca după pierderea Ucrainei sa fi urmat și pierderea Franței. Dar de ce le este frica nu scapă.

  4. A câștigat categoric, la peste 17% diferență. A afirma contrariul sau a inventa manipulări sunt simple idioțenii, expresie a unei minți limitate la un neuron. Și acela bolnav.

  5. FRANTA VA DEVENI O TARA DISTRUSA DE FRANCEZI! STRICACIUNEA A BIRUIT! DREACU SA VA IA DE GLOBALISTI! SA NU VA PLANGETI CA VA IA FOC TARA! SIKTIR POPOR DEZNATIONALIZAT…VA VETI MERITA SOARTA!

  6. Domnule Stefan, cum ati ajuns la concluzia ca daca macroul a zis”ca e raul mai mic” se considera un pierzator? Titlu tendentios pentru coafarea imaginii. Printre cei care citesc articolele mai sunt si unii care vad titlurile tendentioase. Adica baiat bun macroul ca recunoaste ca a pierdut insa tot el ii va bubui pe francezi si pe nou in urmatorii anii! Asa e domnule jurnalist cand incerci sa induci cititorilor ce sa creada! Padon monșer!

  7. Acum va rugam sa falsificati si istoria Frantei-Ioana D’arc era de fapt Suleiman si Franta un harem de sclave sexuale pentru pedofili si drogati.Catedrala NotreDamme de Paris era de fapt moscheia lui KimJong PontaPoponarul si pedofilia este ceva normal.Dar poate intre timp cineva pune in functiune ghilotinele si face curatenie in peisaj

  8. Franța strange șurubul. Nevaccinații, excluși din restaurante, trenuri sau avioane, chiar cu test negativ
    -macar au putut vota?!
    MU-HA-HA!

  9. Acest gunoi globalist Macron a fost ajutat de drogatii de peste Oceanul Atlantic care vor sa controleze Europa ,cu acest Macron Franta a luat o in gura

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger