AcasăȘTIRI EXTERNEDe ce consideră Pfizer că Israelul a devenit cel mai mare "laborator"...

De ce consideră Pfizer că Israelul a devenit cel mai mare „laborator” al lumii

vaccin pfizerDe ce consideră Pfizer că Israelul a devenit laboratorul lumii

Pfizer a ridicat în slăvi Israelul! Gigantul din Big Pharma are o părere foarte bună despre această ţară după ce şi-a vaccinat populaţia cu serul de la Pfizer/BioNTech.

Israelul a vaccinat cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID 50% din populaţia sa, iar 35% dintre locuitori au fost vaccinaţi şi cu a doua doză de vaccin Pfizer/BioNTech, a anunţat vineri ministrul israelian al Sănătăţii Yuli Edelstein.

Astflel, Albert Bourla, CEO la Pfizer, a afirmat, într-un interviu pentru NBC News: „Israel a devenit cel mai mare laborator al lumii, pentru că au folosit doar vaccinul nostru, în această etapă. Şi-au imunizat o parte importantă a populaţiei. Acum, le putem studia şi indicii economici, dar şi cei de sănătate„.

Şi mulţi palestinienii au intrat în campania de vaccinare

Israelul îi include în acest bilanţ pe palestinieni din Ierusalimul de Est, vaccinaţi în cadrul acestei campanii de vaccinare care a început la 19 decembrie.

Ei fac parte dintre cei 9,3 milioane de locuitori ai Israelului, potrivit ministerului. Însă palestinienii din Cisiordania şi Fâşia Gaza nu fac parte din campania israeliană de vaccinare.

Premierul în exerciţiu Benjamin Netanyahu – aflat în campanie electorală – a anunţat că vrea ca toţi israelienii în vârstă de peste 16 ani să fie vaccinaţi până la sfârşitul lui martie, în vederea unei redeschideri a ţării în aprilie.

Însă Ministerul israelian al Sănătăţii şi-a exprimat îngrijorarea faţă de o scădere a numărului de vaccinuri distribuite de alianţa americano-germană Pfizer-BioNTech.

author avatar
Andrei Ștefan
635 afisari

3 COMENTARII

  1. Un articol mult mmai pertinent scris de Gilad Atzmon.
    https://gilad.online/writings/2021/2/27/hot-off-the-press-pfizer-ceo-albert-bourla-admits-israel-is-the-worlds-labnbsp
    De subliniat
    „After just 2 months of a ‘successful’ mass vaccination campaign, 76% of new Covid-19 cases are under 39. Only 5.5% are over 60. 40% of critical patients are under 60. The country has also detected a sharp rise in Covid-19 cases amongst pregnant women, with more than a few in critical condition. In the last few weeks, new-born Covid-19 cases saw a large 1300% spike (from 400 cases in under two-year-olds on November 20 to 5,800 in February 2021). „

  2. Pfizer isi lauda propietarul !,propietarul la randul lui a facut reclama la greu petru Pfizer !,chestia cu cel mai mare laborator este deja o figura de stil la moda in materie de reclama comerciala . Israelul a declarat ce era deja stabilit cu Pfizer !. Cat priveste cine au fost cobaii ,asta urmeaza dupa ce se face bilantul incasarilor si cheltuielilor ,orcum in ecuatie n-au intrat cobaii ci doar beneficiul si beneficiarii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger