AcasăȘTIRI EXTERNEDavos, șocant: șeful Siemens vrea ca „1 miliard de oameni să nu...

Davos, șocant: șeful Siemens vrea ca „1 miliard de oameni să nu mai mănânce carne”! – VIDEO

Omenirea, trecută pe insecte de elitele de la Davos. Noua cerință: „Un miliard de oameni să nu mai mănânce carne” / Foto: printscreen

La Forumul Economic Mondial de la Davos, președintele gigantului Siemens a făcut apel la un miliard de oameni să „nu mai mănânce carne” pentru a combate schimbările climatice.

Președintele Siemens AG a declarat că viitorul va aduce proteine fără carbon care sunt mai sănătoase și mai gustoase decât carnea.

Zero emisii cu înlocuitori

„Dacă un miliard de oameni nu mai mănâncă carne, vă spun că asta va avea un impact important”, a declarat miercuri, președintele Siemens AG, Jim Hagemann, la WEF din Davos, Elveția.

„Nu numai că are un impact mare asupra sistemului alimentar actual, dar va inspira și inovarea sistemelor alimentare”, a adăugat el.

Hagemann a declarat că a fost „inspirat” de fiica sa în vârstă de 24 de ani, care l-a întrebat cum ar putea să pledeze pentru „lanțuri valorice cu zero emisii de carbon” și să mănânce în continuare produse din carne. „Și atunci, am încetat să mai mănânc carne”, a spus el.

Hagemann a remarcat că, potrivit calculelor, o persoană care renunță la carne timp de 11 ani ar compensa în emisii un zbor în Thailanda, dar dacă miliarde de persoane ar face același lucru, ar determina o schimbare masivă.

Într-o predicție majoră, el a mai susținut că în viitor lumea va avea acces la alte proteine care vor avea un gust „chiar mai bun” decât carnea exemplificând companiile care încearcă să „imite” calitățile cărnii de pui și de vită, scrie Fox News.

„Acestea vor avea zero emisii de carbon și vor fi mult mai sănătoase decât tipul de alimente pe care le consumăm astăzi”, a spus el.

Ipocrizie la business class

Greenpeace International, un grup global pentru climă care se opune combustibililor fosili, a publicat un studiu care arată că elitele călătoresc în mare parte la conferința anuală a WEF cu avioane private.

Analiza – publicată la sfârșitul săptămânii trecute de Greenpeace și de firma de cercetare de mediu CE Delft – a arătat că a existat o creștere semnificativă a zborurilor cu avioane private, multe dintre ele pe distanțe scurte, către aeroporturile din apropierea sediului WEF din Davos, Elveția, în timpul summitului din 2022.

„Europa se confruntă cu cele mai călduroase zile de ianuarie înregistrate vreodată, iar comunitățile din întreaga lume se luptă cu fenomene meteorologice extreme supraalimentate de criza climatică”, a declarat vineri, într-un comunicat, Klara Maria Schenk, responsabil de campanie la Greenpeace.

„Între timp, cei bogați și puternici se adună la Davos în avioane private ultrapoluante și inechitabile din punct de vedere social pentru a discuta despre climă și inegalitate în spatele ușilor închise”.

Mai mulți vorbitori au fost criticați pentru alegerea cuvintelor pe care le-au folosit atunci când au discutat despre schimbările climatice și despre modul în care oamenii obișnuiți pot contribui la salvarea mediului înconjurător.

Trimisul special al președintelui Joe Biden pentru climă, John Kerry, a fost ironizat marți pe internet pentru că a caracterizat eforturile elitelor de a combate schimbările climatice ca fiind „aproape extraterestre”.

author avatar
Tudor Borcea
1.307 afisari

34 COMENTARII

  1. Saful Siemens va sfârși cu un cuțit înfipt în moalele capului și imediat rupt mânerul.

  2. Are minte de broscoi…de aia-i plac lacustele…Mister Oac-Oac….am auzit ca italienii mananca broscoi opariti si jupuiti asa ca tine.PS..daca esti asa de cretin cum de ai ajuns sef la Siemens???

  3. Exista o retea de coruptie aceiasi care pompa bani in propaganda covid si va lua sfarsit cand se va termina mita . Musk o minte sclipitoare si-a pus o intrebare pe care nimeni nu vrea sa si-o puna : in ce calitate niste bosorogi besinosi ciupiti de scleroza si nealesi de nimeni vor sa intoarca lumea cu fundul in sus ? ii cauta moartea pe acasa si ei umbla pe la davos si vor tot felul de bizarerii . daca nu i-a lovit pe toti damblaua trebuiesc opriti . imi pun mari sperante ca Musk va deveni un simbol al acestei lupte .

  4. Asta de la Siemens poate manca si kkat ca nu-l opreste nimeni daca e preocupat de specialitati gastronomice.. De ce nu? E totuna.Oricum mancarea nemtilor nu e departe de …

  5. Iar noi vrem sa vitanjeze cu gura 1mld.de oameni.Ei cu carbonul,noi cu scatolul(alfa-metil-indol)ce da aroma tipica rahatului.Deh…fiecare cu obsesiile lui.

  6. Saracii ! Dusi cu capul ! Daca bei o bere, pe strada sau linga blocul unde stai, o duzina de oameni sar sa te pedepseasca ! Pe nerozii astea nu le zice nimeni ni da-te mai incolo .Ce poti sa le zici, sau sa le face ? Nimic . Sa-i bati sau sa-i pedepsesti cumva este inutil ! Vai de mama lor sau, cine stie, vai de mamele noastre !

  7. Nu conduce nimic, e fațadă. Vreun actor de criză de care, se pare, duc lipsă din moment ce joacă rolul de director la vreo patru multinaționale, se consultă cu fiică-sa cînd nu predă la univesitate:
    Deutsche Bank, Member of the Global Advisory Board (since 2022)
    Maersk, Member of the Board of Directors (since 2016), Chair of the Board of Directors (since 2017)
    Siemens, Chair of the Supervisory Board (since 2018)
    Allianz, Member of the Supervisory Board (-2022)
    Se poate că toate cele de mai sus sînt una și același lucru. Chiar și așa prima are trerabă cu sist bancar, a doua transportul maritim, a treia cu industria, a patra cu asigurările, nu ai cum să le ști pe toate, tot fațadă ești.

  8. As fi de acord cu el, dacă ar spune adevăratele motive. Ci, nu, chestiunea cu schimbarea climatică care nu tine de noi oamenii

    • Pana acum un an o ardeau cu emisiile de co2. Dar….atmosfera are numai 0,1% co2 asa ca au dato in schimbari climatice. Prosteala de 2 bani de la niste rahati!

  9. De ce cenzurați? Lăsați nebunii să scrie toate măscările și injuriile și ce nu vă convine, cenzurați.

  10. Bai Jim, adica bai nazistule de Hagemann, bai, ejti prost ? !! Chiar vrem sa vedem, noi astia care nu suntem si nici nu ne vom vaxxina in cap, cum o sa reusiti voi sa aduceti Pacea pe Pamant 🙂 Insa ceea ce e mai mult decat sigur e ca vine WW3, care va fi si nuclear, deci nu va tine mult, maxim intre 3 si 7 zile, fiindca odata inceput sarabanda nuclearelor, toate natiile care le detin le vor epuiza foarte rapid, vor lovi unii in altii cat ai zice Klaus Schwabb 🙂 Ha ha ha 🙂 Dar sa vezi tu, daca vei avea norocul sa ne intalnim si noi cu voi in mareata lume post-apocaliptica, gen Mad Max, sa vezi tu atunci Crima si Pedeapsa 🙂 Scapa numai care poate, bai nazistule de la Davos, cat de curand o sa dispara si statiunea aceea de satanisti din Clanul Schwabbian 🙂

  11. Castelele lor ,mașinile cu 12 W de lux ,zborurile cu jet-ul peste tot ,drogurile pe care le consumă nu se pun ,trotinetistii sclavii lor urăsc vaca dar mănâncă hamburgeri la McDonald’s de le pocnesc urechile … ăștia se întrec care dintre ei să pară mai prost 😄

  12. Jivina asta bipeda,da pe gaoaza gurii,cum ca in emiterea acestor aberatii „a fost INSPIRAT” -de prea mult bine ce-i este-de catre fii-sa.Asa ca,noi te vom EXPIRA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger