AcasăȘTIRI EXTERNEDau vina unul pe altul. Răsturnare de situaţie? China, dezvăluire incredibilă: virusul...

Dau vina unul pe altul. Răsturnare de situaţie? China, dezvăluire incredibilă: virusul Covid-19 a plecat din SUA?

virusul covid-19Dau vina unul pe altul. Răsturnare de situaţie? China, dezvăluire incredibilă: virusul Covid-19 a plecat din SUA?

China şi SUA dau vina una pe cealaltă într-o problemă care a îndoliat o Planetă întreagă. Fiecare dintre cele două naţiuni susţine că, de fapt, visrusul Covid-19 îşi are originea în ţara rivală.

Acum a venit rândul asiaticilor să arunce „pisica moartă” în curtea americanilor. Ministerul de Externe chinez, prin purtătorul său de cuvânt, Zhao Lijian, susţine că, Fort Detrick, un laborator de cercetare biomedicală al armatei SUA din Maryland, ar fi vinovat de apariția virusului.

Ce este la Fort Detrick?

Ce secrete sunt ascunse în suspectul Fort Detrick și în cele peste 200 de bio-laboratoare americane din întreaga lume?”, a spus Zhao. El a adăugat că SUA „datorează o explicație lumii”.

Teoria Fortului Detrick a fost vehiculată pentru prima dată în relatările mass-media de stat chineze în martie anul trecut, dar a câștigat adepți în China la începutul acestui an, în perioada în care o delegație a OMS a vizitat Wuhanul pentru a examina originile virusului.

De ce a reacţionat China aşa?

Ordinul lui Joe Biden pentru o nouă investigație asupra originilor coronavirusului SARS CoV-2 a iritat Beijingul. China a răspuns, deci, cu o „contrateorie a conspirației” care susține că virusul ar fi pornit, de fapt, din SUA.

Naţiunea condusă de Biden a lansat un apel către OMS pentru realizarea a unei a doua etape a investigaţiei sale asupra originilor virusului în cadrul căreia experţi independenţi să primească acces total la datele iniţiale şi la probe în China. Marea Britanie a lansat la rândul său un apel similar.

Este critic ca China să le furnizeze unor experţi independenţi un acces la date şi eşantioane complete şi originale, cu scopul de a se înţelege sursa virusului şi primele stadii ale epidemiei”, subliniază într-un comunicat ambasada americană.

author avatar
Andrei Ștefan
462 afisari

2 COMENTARII

  1. America nu e capabila sa faca militar asemenea virusi. La cat de repede v-ati imunizat si la cati americani au murit as spune ca e facut virusul contra lor..
    Ca v-a explodat un submarin ca ati incurcat rachetele sau v-a penetrat virusul baza-vina e doar a voastr pt genocidul biologic planetar si sper sa platiti atat juridic cat si pecuniar ca aveti de unde.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger