AcasăȘTIRI EXTERNEDat jos din avion pentru că a purtat chiloți tanga pe post...

Dat jos din avion pentru că a purtat chiloți tanga pe post de mască

Dat jos din avion pentru că a purtat chiloți tanga pe post de mască

Un pasager al unui zbor United Airlines a fost forțat să coboare din avion înainte de a decolarea din Fort Lauderdale pentru că a refuzat să schimbe chiloții  tanga pe care îi purta pe față cu o mască. Bărbatul a ținut să denunțe „absurditatea” purtării măștii sanitare în avioane.

Cu tanga, fără tanga

Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, s-a îmbarcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), hotărât să poarte pe timpul zborului un tanga feminin roșu drept mască sanitară pe față, a informat presa locală, joi, 16 decembrie.

Însoțitorii de bord i-au ordonat să poarte o mască de protecție, explicându-i că, în caz contrar, trebuie să părăsească aeronava, dar Adam a ales să plece singur, în loc să renunțe la tanga și la părerile sale.

Pentru că, pentru acest antreprenor din Florida, regula purtării unei măști de protecție împotriva Covid-19 într-un avion este „o absurditate”, deoarece pasagerii au voie să o scoată pentru a mânca și că oricum „liderii companiei spun în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sănătoase pentru că reînnoiesc aerul la fiecare treizeci de secunde”.

Potrivit unui studiu recent al Institului Pasteur, tocmai interioarele avioanelor prezintă un risc crescut de contaminare, scrie LCI.

Ultimul argument al bărbatului cu tanga roșie: masca ar fi contraindicată pentru educația copiilor, care „învață privindu-ți fața, expresiile”.

„Fiecare schimbare în această țară a fost adusă de oameni obișnuiți”, a spus Jenne cu seriozitate.

author avatar
Tudor Borcea