AcasăȘTIRI EXTERNE„Dacă vă puneți cu Israel, veți plăti prețul”. Naftali Bennett amenință Iranul...

„Dacă vă puneți cu Israel, veți plăti prețul”. Naftali Bennett amenință Iranul cu lovituri „din tastatură”

„Dacă vă puneți cu Israel, veți plăti prețul”. Naftali Bennett amenință Iranul cu lovituri „din tastatură” / Foto: printscreen

Premierul israelian Naftali Bennett a descris viitorul capacităților de război cibernetic ale Israelului ca fiind înlocuirea a „zeci de comandouri cu tastaturile”.

Iranul va „plăti un preț” dacă va interveni în infrastructura cibernetică israeliană, a avertizat marți premierul Naftali Bennett.

După descurajarea nucleară, cea ciberbetică

Luând cuvântul la Săptămâna Cibernetică a Universității din Tel Aviv, Bennett a declarat că „așa cum există descurajare nucleară, va exista descurajare cibernetică. Abordarea mea, în general, și în special în ceea ce privește Iranul este – și nu mergem să facem ravagii în Teheran, asta nu a fost niciodată politica noastră – că dacă te pui cu Israelul vei plăti un preț”.

„Nu mai poți să lovești Israelul indirect și prin proxy și să crezi că vei scăpa nepedepsit”, a continuat Bennett, informează The Jerusalem Post.

Primul ministru a mai declarat: „Dacă ești un tiran care trimite oameni, vom încerca să te lovim”, cu mijloace cinetice, sub acoperire și cibernetice, adăugând: „oricine ne atacă în domeniul cibernetic, vom riposta, nu vom fi slabi în acest domeniu”.

Bennett a declarat: „Putem face lucruri lovind inamicul prin intermediul ciberneticii. Înainte trebuia să trimitem 50-100 de comandouri în spatele liniilor inamice, cu riscuri uriașe”.

„Acum, o mulțime de oameni deștepți care stau la o tastatură pot obține același efect. Este inevitabil faptul că securitatea cibernetică va deveni una, dacă nu cea mai importantă, dimensiune a războiului din viitor”, a spus el.

author avatar
Tudor Borcea
297 afisari

3 COMENTARII

  1. aoleui.aoleui,nenia izmail-izrael.cine esti si ce mai vrei.ai furat mult.
    te spun la stalin,curkil,jdanov,zinoviev,marx,gorbaciov,suleiman,pix.
    lasa bre gargara.ce vrei mnata,de fapt.sa te lasam sa furi ruble.
    bre net.sau net,sau betadina. hai,ca ne intelegem noi.ca ivritiiii.
    numai scuipam,numai scriem,numai calarim ebraice,curcani..

  2. Uite un scenariu- daca tampenia lui Boris Johnson din Ucraina continua flota din Pacific va fi spulberata de chinezi si Koreea plus alte tari proamericane posibil chiar Malaezia,Singapore,Tailanda,Indonezia,India vor trece de partea comunistilor.Australia va fi si ea ocupata si in America de sud incepe alt front.Israelul va fi singur inconjurat de miliarde de inamici.YOU LOST GAME OVER INSERT COIN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger