AcasăȘTIRI EXTERNECumnatul lui Igor Dodon mânca dovezile, la propriu, când "mascaţii" au descins...

Cumnatul lui Igor Dodon mânca dovezile, la propriu, când „mascaţii” au descins peste el! (VIDEO)

Alegeri MoldovaPro-europenii din Moldova le-au dat peste nas lui Putin şi acolitului său, Igor Dodon. Maia Sandu şi-a umilit adversarul

Procurorii anticorupție, împreună cu ofițerii SIS și CNA, au descins, marți dimineață, cu percheziții la Igor Dodon bănuit de coruperea pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Cumnatul lui Dodon este implicat în acelaşi dosar şi a fost „vizitat” şi el de „mascaţi”.

Cumnatul lui Dodon mânca probele din dosar

Cumnatul fostului preşedinte din Republica Moldova are aceeași soartă, dar, mai mult, bărbatul a fost prins de oamenii legii chiar în timp ce mânca probele din dosar.

Potrivit presei de peste Prut, cumnatul lui Igor Dodon încerca să mănânce o recipisă chiar în momentul în care procurorii au intrat în locuință. Din respectivul document ar fi reieșit că Dodon ar fi beneficiar al taberei de odihnă ”Sadova” de la Sadova.

Dodon, cercetat în 6 dosare

În urma perchezițiilor, cei doi bărbați au fost reținuți, însă Procuratura Generală nu confirmă deocamdată informaţia. Dodon este cercetat în șase dosare, acuzat de comiterea coruperii pasive, acceptarea finanţării partidului politic de o organizaţie criminală, trădare de patrie şi îmbogăţire ilicită. Cel mai important este „Kuliok” (Sacoșa).

Este prematur să vorbim despre o reținere a lui Igor Dodon atât timp cât acțiunile de urmărire penală sunt în curs de desfășurare”, a spus Mariana Cherpec, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.

author avatar
Andrei Ștefan